Image for AlgebraLAB
Naslovnica

AlgebraLAB

AlgebraLAB je otvoreni laboratorij za inovacije – mjesto susreta svih ključnih elementa potrebnih za uspješne inovacije, mjesto koje nudi primijenjena istraživanja, poduzetničku edukaciju i mentore, mrežu profesionalnih kontakata, vrhunske stručnjake različitih profila (od umjetnika do znanstvenika i inženjera), mrežu za širenje znanja i jedinstven zajednički prostor koji podržava stalnu interakciju i kontinuiranu razmjenu ideja.

U naš su prostor dobrodošli znatiželjni i kreativni poslovni subjekti svih veličina, od start-up projekata do javnih institucija i stručnjaka iz svijeta digitalnih tehnologija i poslovanja, s potvrđenim iskustvom u pružanju poslovnih i tehničkih usluga.

Naše su aktivnosti usmjerene prema inovativnim uslugama kojima je cilj aktivirati, podržati i stimulirati poslovnu upotrebu, ali i poslovno vrednovanje rezultata digitalne revolucije. Naše kompetencije, potvrđena stručnost i iskustvo služe pretvorbi znanstvenih istraživanja i digitalnih tehnologija u poslovne prilike. U AlgebraLAB-u spajaju se sektorska ekspertiza, tehnološke kompetencije i vrhunska poslovna praksa, kako bi se rodila nova i učinkovita poslovna rješenja za sve izazove digitalnog doba.

Koristeći akademsku snagu cijele Algebra Grupe, AlgebraLAB razvija transparentne i financijski učinkovite odgovore na važne poslovne i društvene izazove. Dajemo kvalitativan prilog napretku pojedinaca, kompanija i šire zajednice, uz pomoć primijenjenih znanja iz područja digitalnih tehnologija. AlgebraLAB strateški je partner privatnom i javnom sektoru za sva pitanja iz područja digitalizacije i digitalne transformacije.

Nudimo nove obrazovne module i inkubacijske programe za poduzetnike i start-up projekte, te Research&Development prilike za ulagače, te privatni i javni sektor. Inovativnim sjedinjavanjem snage znanstvenog istraživanja s dvadesetogodišnjom tradicijom u području obrazovanja, AlgebraLAB je živo mjesto u kojem ćete pronaći inspiraciju i ideju za postojeći posao, ili podršku i stručno vođenje za stvaranje novih poslovnih prilika, a sve u svrhu stvaranja novih vrijednosti u području napredne digitalne tehnologije.