Image for DIHUB je projekt Visokog učilišta Algebra koji potiče razvoj cloud based rješenja i korištenje cloud tehnologije.
Naslovnica

DIHUB je projekt Visokog učilišta Algebra koji potiče razvoj cloud based rješenja i korištenje cloud tehnologije.

Tvrtke u razvoju se često susreću s problemom infrastrukture i teško im je planirati prostor za pohranu podataka koji im je potreban kako bi pratili povećanje broja korisnika. Kako bi osigurale da sve teče bez problema, takve tvrtke pribjegavaju plaćanju skupih naknada velikim javnim računalnim platformama (npr. onima koje nude Microsoft ili Amazon) za predefinerane i nefleksibilne pakete za pohranu podataka, čak i u slučajevima kada tvrtke same imaju svoju vlastitu infrastrukturu.

Dvoje mladih stručnjaka, Marin Miletić i Karlo Bertina, osmislili su zato Orbit. Riječ je could management usluzi koja nudi isto iskustvo kao i Microsoft ili Amazon, ali je znatno jednostavnija i cjenovno mnogo povoljnija. Orbit je namijenjen tvrtkama koje se brzo razvijaju i već imaju vlastitu infrastrukturu za pohranu podataka, a žele je povezati i kontrolirati putem jednog jednostavnog sučelja. Dodatna prednost Orbita je prilagodljiv modularni pristup koji ponudu i cijenu savršeno prilagođava potrebama najraznovrsnijih klijenata. Više o projektu potražite na: https://dihubcloud.eu/

#DIHUB