Algebra Lab New-Project-7
Događanja

Lean management – gratis radionica - Algebra Lab

Algebra Lab tribe-loading Lean management – gratis radionica

« All Events

  • This event has passed.

Lean management – gratis radionica

23. May 2019. | 14:00 do 17:30

Algebra Lab New-Project-7 Lean management – gratis radionica

KADA: prvi dio 20.5.2019., drugi dio 23.5.2019.

TRAJANJE: svaki termin, od 14:00 do 17:30 sati

GDJE: Algebra LAB, Ilica 242, Zagreb

Lean management je naziv za skup poslovnih metoda koje pomažu jačanju poslovne izvrsnosti, a primjenjiv je na većinu djelatnosti. Pozitivni rezultati primjene ovih postupaka vidljivi su brzo, a očituju se u smanjenju troškova, smanjenju zaliha sirovina, materijala i gotovih proizvoda,  smanjenju ozljeda na radu, optimizaciji procesa, povećanju produktivnosti, uklanjanju zastoja, povećanju sigurnosti i ergonomije radnih mjesta, povećanju kvalitete proizvoda, zadovoljstva kupaca i brže naplate potraživanja.

„Lean“ koncept poslovanja osmišljen je u Sjedinjenim Američkim Državama kao rezultat istraživanja i analiza provedenih na MIT institutu u Bostonu.  Cilj projekta bio je pronalaženje razloga za vrtoglavi uspjeh japanske automobilske industrije koja je ozbiljno ugrožavala američku. Sam pojam “Lean”znači “vitak”, ali može bit preveden i kao „ekonomičan“ i pojašnjava osnovnu postavku ovog koncepta. Riječ je o poslovnoj filozofiji usmjerenoj ka proizvodnji sa što manje zaliha, kapitala, ljudskog rada, neispravnih proizvoda, zastoja, čekanja i svega što “ne dodaje vrijednost” proizvodu ili usluzi.

U vrijeme kada su promjene na tržištu stalne, spremnost poduzeća da im se prilagodi postaje glavni “adut” u borbi za tržište. Upravo primjenom Lean koncepta poduzeće postaje fleksibilno i spremno odgovoriti na svakodnevne izazove.

Lean management na prvo mjesto stavlja kupca i vrijednost koja mu je isporučena. Uz pomoć sredstava iz EU fondova danas i vi možete saznati više o odlikama Lean Managementa, o tome kako da ih primijenite i podstaknete svoje poslovanje!

Događanje je besplatno, ali su prijave obavezne.

Details

Date:
23. May 2019.
Time:
14:00 do 17:30

Venue

Algebra LAB
Ilica 242
Zagreb, 10000 Croatia (Local Name: Hrvatska)
+ Google Map

Newsletter

Sign up for our newsletter and be the first to know the latest news in the world of technology and innovation.