Prijave za INA ANI Hackathon!

Prijave za INA ANI Hackathon!

Iskoristi 20% popusta

Prijavite se za jedinstveni INA ANI Hackathon i osvojite nagradu od čak 40.000 kn!


Važna obavijest:
Sukladno preporukama Kriznog stožera RH o izbjegavanju javnih okupljanja u zatvorenom prostoru zbog mogućnosti širenja COVID-19, donesena je odluka o odgađanju INA ANI Hackathona. Novi termin održavanja Hackathona objavit ćemo naknadno, u skladu s preporukama i čim se zdravstvene okolnosti poprave.
Sve dosadašnje prijave za INA ANI Hackathon su arhivirane, hvala vam na svakoj od njih, sve ćemo ih pažljivo obraditi. Slobodno se prijavljujte i dalje, jer obećajemo – ovo će biti najbolji Hackathon ikada!


INA ANI Hackathon prilika je koja se ne propušta! Jer, ovaj Hackathon može promijeniti puno toga. Zato se svakako prijavi ako imaš neku sjajnu, drugačiju, otkačenu, neostvarivu, nezamislivu, super kreativnu ideju koja ima veze s kružnom ekonomijom, obnovljivim izvorima energije, solarnim elektranama, snagom vjetra, bio energijom…ili s bilo čime što se veže uz vodik, dušik, prirodni plin ili bilo koje drugo agregatno stanje.

Ali, javi se i ako sanjaš i o nečemu što nismo spomenuli i što nam uopće i nije palo na pamet, a za tebe je najvažnija stvar na svijetu. Jednostavno – imaš ideju, javi nam se!

INA ANI Hackathon nešto je potpuno drugačije – prilika za pojedince ili već oformljene timove da intenzivno i punom kreativnom snagom žive i rade, u Algebra LAB-u, pod budnim okom stručnjaka i mentora i da se natječu za nagradu od čak 40.000 kn!

@media screen and (max-width: 800px) {.featImgWrapper img{display:none!important;}.featImgWrapper{background-image: url(‘https://www.algebra.hr/lab/wp-content/uploads/2020/02/INA-ANI_mob.jpg’);}}