Startup inkubator

Algebra Lab aniLogo Podrška timovima

Kvalitetan odnos s gospodarstvom izuzetno nam je važan pa tako ove godine ističemo suradnju s jednom od najvećih hrvatskih kompanija – INA d.d. Osim zajedničkih radionica i hackathona koji će se izvoditi kroz Algebra LAB, timovi u inkubatoru moći će se obratiti stručnjacima iz različitih područja u kojima INA d.d. vrlo uspješno djeluje.

Algebra Lab logo-INA Podrška timovima

INA d.d. je jedna od najvećih hrvatskih kompanija s aktivnostima u istraživanju i proizvodnji nafte i plina, preradi, distribuciji i maloprodaji. Snaga Ine leži u integriranosti aktivnosti u cjelokupnom lancu od istraživačkih aktivnosti u području nafte i plina do isporuke konačnog proizvoda kupcima putem maloprodajne mreže koja u Hrvatskoj i susjednim zemljama broji više od 500 maloprodajnih lokacija koje posjeti više od 200.000 kupaca dnevno. Inine aktivnosti prelaze granice Hrvatske i odvijaju se na kopnu i na moru te njihova kompleksnost daje priliku različitim strukama i idejama.

INA d.d. je spremna financijski podržati i uložiti u nove poslovne ideje iz raznih područja. Saznajte više o inkubatorskom programu, prijavite se i razvijte svoje projekte i ideje!

Prijavite se odmah za 12. generaciju na: Startup inkubator

Newsletter

Sign up for our newsletter and be the first to know the latest news in the world of technology and innovation.