Image for Novosti
Naslovnica

Novosti

AlgebraLAB, Ilica 242, Zagreb

Hacking Night 26. 10.

Prijavi se za Hacking Night 2018., pobijedi i osvoji 20.000kn!
Kibernetičku i računalnu sigurnost imaš u malom prstu? Hakiraš još iz vremena mlađe vrtićke grupe? E onda je vrijeme da okupiš svoj tim i da se okušate u – etičnom hakiranju!

AlgebraLAB, Ilica 242, Zagreb

HR Meet up 12. 4.

HR MeetUp “How data science can magnify employee experience?” held by AlgebraLAB research center and e-Leadership MBA faculty will gather professionals in the field of leadership, human resources, data science and gamification to explore the latest challenges and solutions related to the overall employee experience.

AlgebraLAB, Ilica 242, Zagreb

BHV Education 19. 4.

Dodjela nagrada učenicima u sklopu natjecanja „Best in English“ i „Best in Deutsch“ u organizaciji BHV Education.

AlgebraLAB, Ilica 242, Zagreb

Algebra University College International Weekend 26. – 27. 4.

Susret predstavnika međunarodnih partnerskih institucija s predstavnicima Visokog učilišta Algebra, studentima i članovima gospodarskog vijeća.

AlgebraLAB, Ilica 242, Zagreb

Leadership Talent Tournament 12. 5.

Leadership Talent Tournament is a competitive contest held by Algebra University College e-Leadership MBA and AlgebraLAB in partnership with progressive Croatian companies to assess leadership potential of upcoming leaders in the organization while solving real business challenges.

AlgebraLAB, Ilica 242, Zagreb

Od ideje do realizacije 15. 5.

Infocumulus: Upravljanje idejama i projektima u organizaciji (prezentacija)

AlgebraLAB, Ilica 242, Zagreb

Coca Cola: Programi s mladima 16. - 18. 5. i 24. - 25.5.

Projekt „Coca-Colina podrška mladima“ je besplatni obrazovni program namijenjen mladim osobama u dobi od 18 do 30 godina koje su završile obrazovanje, ali još nisu pronašle posao. Sastoji se od radionica za stjecanje životnih i poslovnih znanja i vještina traženih na tržištu rada, koje često nisu zastupljene u formalnim programima obrazovanja. „Coca-Colina podrška mladima“ ove će godine obuhvatiti ukupno 1000 polaznika i održati se u više gradova.

AlgebraLAB, Ilica 242, Zagreb

Open Source Days 6. - 7. 6.

OpenSource Days konferencija je posvećena primjeni rješenja otvorenog koda u poslovanju, a prati ju niz plenarnih i stručnih predavanja, stručnih radionica kao i prilika za besplatno stjecanje vrijednih industrijskih certifikata. Posjetitelji OpenSource Days konferencije upoznat će se s ključnim open source rješenjima koja se danas nalaze u podlozi poslovnih IT sustava brojnih tvrtki. Na konferenciji će sudjelovati predstavnici proizvođača softverskih rješenja, sistem integratori, korisnici IT rješenja te analitičari IT sektora, a kao posjetitelje očekujemo vodeće IT stručnjake iz hrvatskih tvrtki koje trenutačno koriste ili planiraju koristiti rješenja temeljena na otvorenom kodu, uključujući i donositelje odluka.

AlgebraLAB, Ilica 242, Zagreb

Idea Bootcamp 16. - 17. 6.

Natjecanje za razvijanje poslovnih tehnoloških ideja za start-upove