Image for Početak Algebra LAB startup inkubator programa 2020/2021
Naslovnica

Početak Algebra LAB startup inkubator programa 2020/2021

Počeo je još jedan Algebra LAB startup inkubator, idealno mjesto za nove poduzetnike koji imaju zanimljivu poslovnu ideju, ali nisu sigurni kako pokrenuti vlastiti posao ili su im potrebna specifična znanja i vještine.

Proces selekcije nije bio nimalo jednostavan – od brojnih pristiglih prijava odabrano je 12 timova koji će biti dio najuzbudljivijeg inkubatorskog programa za nove poduzetnike.

Iznimno nam je zadovoljstvo što još jedna generacija novih poduzetnika ulazi u četveromjesečni ciklus inkubacije – 19.11.2020. započeo je novi Algebra LAB startup inkubator. Na početku programa timovima su se predstavili Ivo Špigel, Leo Mršić, Maja Brkljačić, Marijana Šarolić Robić i Petra Stojanov, njihovi lead mentori. Timovi će s njima u nadolazećim mjesecima redovno razgovarati o svojim projektima i idejama, te o njihovom daljnjem razvoju.

Važno je napomenuti da će se sve radionice i konzultacije ovog izdanja inkubatora održavati online, zbog epidemioloških razloga. Program time neće biti skraćen, pa će timovi proći cijeli inkubatorski put, razraditi svoje poslovne strategije, prototip usluge ili proizvoda, usvajati potrebna stručna i tehnička znanja, te imati priliku za umrežavanje i predstavljanje medijima.

Cilj je programa omogućiti timovima da izađu na tržište sa zaokruženom i oblikovanom poslovnom idejom.  Algebra LAB će pak organizirati niz događanja koja će timovima omogućiti predstavljanje u javnosti – pred kupcima, konkurencijom, medijima i investitorima. Na taj će se način ostvariti vrlo produktivna partnerstva i poduzetnička atmosfera koja, kao i uvijek do sada, kulminira završnim timskim prezentacijama pred mentorima, potencijalnim investitorima i predstavnicima poslovne zajednice.

Svim timovima želimo puno novih saznanja i poslovnih uspjeha!