Image for Poziv na predavanje “Novi pristup upravljanju IT projektima”
Naslovnica

Poziv na predavanje “Novi pristup upravljanju IT projektima”

Pozivamo vas na predavanje "Novi pristup upravljanju IT projektima" koje će, u četvrtak 13. prosinca od 11:30 u Algebra LAB-u, održati Nenad Trajkovski.

PMI, IPMA, Prince2, PM2, ITIL, WATERFALL, Agile, Scrum, Kanban, DevOps, Digitalna transformacija, MS PROJECT, MS Planner, Wunderlist, Jira ... Koliko ste puta čuli ove riječi? Koliko je od njih samo 'buzzword' ili je to prilika da se nečim novim pokuša riješiti sve probleme koje imate na projektima? Je li moguće uvođenjem novih procesa, alata ili metodologija riješiti sve probleme? Definitivno nije, a upravo to se vrlo često radi. Novi problem – novi proces, procedura i alat, a sve u najboljem slučaju ostaje isto. No, svakako je moguće umanjiti mogućnost da se problemi pojave ili na njih pravovremeno i pravilno reagirati. Stara poslovica kaže: 'U teoriji su teorija i praksa isto, no u praksi nisu!'.

O temi će govoriti Nenad Trajkovski, među korisnicima prepoznat kao osoba koja odlično poznaje teoriju i koncepte upravljanja projektima, ali ne ostaje na teoriji već s korisnicima ulazi u konkretnu analizu njihovih poslovnih procesa. Njegov blog (ntrajkovski.com) jedan je od najpopularnijih regionalnih blogova o MS PROJECT s oko 2.000 posjetitelja dnevno.

Nenad je diplomirani inženjer elektrotehnike i ovlašteni računovođa s više od 25 godina iskustva u praktičnom vođenju projekata. Danas vodi vrlo složene projekte iz različitih područja, a kao konzultant za uvođenje procesa, procedura i standarda vodi projekte u malim, srednjim i velikim kompanijama. Nositelj je brojnih certifikata s područja upravljanja projektima poput Project Management Professional, Risk Management Professional, Agile Certified Professional i Microsoft Most Valuable Professional. Prijave za predavanje su otvorene.