Image for Prati i ti Algebra LAB Final Pitching Contest!
Naslovnica

Prati i ti Algebra LAB Final Pitching Contest!

Završni „pitch“ veliki je događaj u životu svakog startup inkubatora i njegovih timova. Trenutak je to istine u kojem startup ideja napokon dolazi pred investitore i treba ju što bolje prezentirati kako bi se investitori zainteresirali i uložili sredstva u njen daljnji razvoj. Nimalo lak zadatak!

No, naše smo LAB startup timove zato itekako dobro pripremili za taj trenutak. Znaju najbolje prodajne i prezentacijske tehnike i znaju da svoju ideju moraju učiniti atraktivnom već u prvoj minuti prezentacije.

28. rujna i ti imaš priliku osjetiti svo uzbuđenje i atmosferu jednog pravog investicijskog „pitcha“. Tog dana naime naši će se startup timovi, u Auli Magni (3. kat „crne“ zgrade u Algebra kampusu) naći pred potencijalnim investitorima i predstavti im svoje ideje i projekte. Velika je to prilika da osvoje sredstva kako bi ideju pretvorili u proizvod spreman za tržište.

Prijavi se i prati ovaj jedinstveni događaj završnog „pitcha“ LAB startup timova i vidi kako predstavljaju svoj projekt pred investitorima.