Naslovnica

AI meets marketing

  • 20 godina s vama
  • 500 predavača i suradnika
  • 15.000 polaznika godišnje
  • 300.000 održanih edukacija

  • TRAJANJE: 8 sati
  • KAD: 12. 11. 2019., s početkom u 9 sati
  • CIJENA: 1.250,00 kn

Što ćemo naučiti

Cilj seminara je upoznati polaznike s primjenom umjetne inteligencije u marketingu. Analizirat ćemo postojeće modele implementacije i proći kroz načine njihove primjene. Naučit ćemo kako umjetna inteligencija i strojno učenje mogu unaprijediti korištenje marketinških alata. Naučit ćemo kako prikupljati podatke te kako ih strukturirati te kako razvrstati važne od nevažnih. Možda najvažnije, svaki polaznik dobiti će stvarnu sliku o tome što umjetna inteligencija može u ovome trenutku i bližoj budućnosti učiniti za poboljšanje kvalitete marketinških usluga.

Kome je seminar namijenjen

Svima koji žele savladati osnovne pojmove iz svijeta umjetne inteligencije i strojnog učenja te upoznati načine primjene umjetne inteligencije pri svakodnevnom korištenju marketinških alata. Sve to kako bi bili spremni za nove oblike digitalizacije koji nezaustavljivo dolaze.

Potrebna predznanja
Osnovna znanja o korištenju računala i poznavanje digitalnih marketinških alata i pojmova.

Više o sadržaju

Upoznat ćemo se s osnovnim pojmovima iz područja umjetne inteligencije, poput strojnog učenja i dubokog učenja. Naučit ćemo kako se podaci prikupljaju i kako upravljati GDPR-om, tj. kako koristiti podatke bez ugrožavanja korisnikove privatnosti (što smijemo i što ne smijemno). Naučit ćemo kako računala uče i koliko toga mogu naučiti. Saznat ćemo kako funkcionira NLP (Natural Language Processing) i kakva je njegova primjena kod sve popularnijih chat-botova. Naučit ćemo kako strojno učenje može poboljšati targetiranje korisnika i pomoći pružanju još kvalitetnije usluge. Radit ćemo na nekim odprije poznatim primjerima i rjesenjima koja su koristile tvrtke poput Amazona i Googlea. Svatko od polaznika će dobiti jasnu sliku o tome što sve može umjetna inteligencija i koji su nadolazeći trendovi u svijetu strojnog učenja.

Napomena
Polaznici trebaju donijeti svoja prijenosna računala za praktični rad.

Iskustvo

Do danas smo održali preko 300.000 seminara i kolegija, a 120.000 dragih prijatelja nam je poklonilo povjerenje. Pridružite im se.

Moderna metodologija

Kada završite program obrazovanja koji ste izabrali, bit ćete spremni za stvarni svijet.
Mijenjamo se i usavršavamo u skladu sa svjetskim trendovima.

Odlični uvjeti za rad

Udobno se smjestite u neku od naših 100 modernih učionica, opremljenih sa 1100 računala.

Individualni pristup

Nećemo dopustiti da se utopite u mnoštvu. Vaš uspjeh i budućnost su nam važni.