Naslovnica

Donošenje odluka u vremenu nesigurnosti

  • 20 godina s vama
  • 500 predavača i suradnika
  • 15.000 polaznika godišnje
  • 300.000 održanih edukacija

  • TRAJANJE: 3 dana (po 7 školskih sati)
  • KAD: 13., 14. i 15. 11. 2019., s početkom u 9h
  • PREDAVAČ: Vuk Vuković
  • CIJENA: 3.000,00 kn

Što ćemo naučiti
Zašto smo tako loši u predviđanjima? Gotovo svakodnevno slušamo predikcije, dajemo ih i ovisimo o njima. U svijetu prepunom neizvjesnosti, predviđanja budućih trendova su neizbježna. No, ako znamo da su ljudi podložni predrasudama, pristranostima i prekomjernom samopouzdanju, možemo li vjerovati da mogu biti dobri u predviđanjima? Seminar će pokazati kako možemo utjecati na bolje predviđanje i kako koristeći teoriju vjerojatnosti donositi bolje odluke u nesigurnim vremenima.

Kome je seminar namijenjen
Svima koji moraju donositi odluke i ovise o njima; kako u poslovnom, tako i u privatnom životu.

Potrebna predznanja
Nema.

Više o sadržaju
Kako poboljšati naše sposobnosti predviđanja i donošenja odluka u nesigurnom svijetu i kako se riješiti nekih predrasuda i iluzija koje ometaju naše prosudbe? Svaki dan predviđamo, slušamo tuđa predviđanja i oslanjamo se na njih. To je prirodna ljudska reakcija u dnevnoj potrazi za odgovorima, u naporu da nadoknadimo manjak znanja. Opstanak vrste nas je naučio kako se boriti protiv nesigurnosti i nedostatka znanja s našim ograničenim spoznajama stvarnosti. U tom procesu koristimo ono što mislimo da znamo, bez obzira na vlastite predrasude, ukorijenjena vjerovanja i pogrešne predodžbe.
Ovaj trodnevni seminar uči nas kako koristiti jednu znanja jedne od škola teorije vjerojatnosti i statistike, primjenjivu u svakodnevnom životu; kako u privatnom tako i u poslovnom. Dodatno, naučiti ćemo i kako savladati vlastitu perceptivnu ograničenost i sljepoću. Menadžeri koji ne osvijeste svoje predrasude neće biti u mogućnosti predvoditi svoje tvrtke u ispravnom pravcu kreativnog procesa inovacija.

Napomena
Polaznici trebaju donijeti svoja prijenosna računala za praktični rad.

Iskustvo

Do danas smo održali preko 300.000 seminara i kolegija, a 120.000 dragih prijatelja nam je poklonilo povjerenje. Pridružite im se.

Moderna metodologija

Kada završite program obrazovanja koji ste izabrali, bit ćete spremni za stvarni svijet.
Mijenjamo se i usavršavamo u skladu sa svjetskim trendovima.

Odlični uvjeti za rad

Udobno se smjestite u neku od naših 100 modernih učionica, opremljenih sa 1100 računala.

Individualni pristup

Nećemo dopustiti da se utopite u mnoštvu. Vaš uspjeh i budućnost su nam važni.