Naslovnica

Lean management – gratis radionica

  • 20 godina s vama
  • 500 predavača i suradnika
  • 15.000 polaznika godišnje
  • 300.000 održanih edukacija

  • KADA: prvi dio 20. 5. 2019., drugi dio 23. 5. 2019.
  • TRAJANJE: svaki termin, od 14:00 do 17:30 sati
  • GDJE: Algebra LAB, Gradišćanska 24, Zagreb

Lean management je naziv za skup poslovnih metoda koje pomažu jačanju poslovne izvrsnosti, a primjenjiv je na većinu djelatnosti. Pozitivni rezultati primjene ovih postupaka vidljivi su brzo, a očituju se u smanjenju troškova, smanjenju zaliha sirovina, materijala i gotovih proizvoda,  smanjenju ozljeda na radu, optimizaciji procesa, povećanju produktivnosti, uklanjanju zastoja, povećanju sigurnosti i ergonomije radnih mjesta, povećanju kvalitete proizvoda, zadovoljstva kupaca i brže naplate potraživanja.

„Lean“ koncept poslovanja osmišljen je u Sjedinjenim Američkim Državama kao rezultat istraživanja i analiza provedenih na MIT institutu u Bostonu.  Cilj projekta bio je pronalaženje razloga za vrtoglavi uspjeh japanske automobilske industrije koja je ozbiljno ugrožavala američku. Sam pojam “Lean”znači “vitak”, ali može bit preveden i kao „ekonomičan“ i pojašnjava osnovnu postavku ovog koncepta. Riječ je o poslovnoj filozofiji usmjerenoj ka proizvodnji sa što manje zaliha, kapitala, ljudskog rada, neispravnih proizvoda, zastoja, čekanja i svega što “ne dodaje vrijednost” proizvodu ili usluzi.

U vrijeme kada su promjene na tržištu stalne, spremnost poduzeća da im se prilagodi postaje glavni “adut” u borbi za tržište. Upravo primjenom Lean koncepta poduzeće postaje fleksibilno i spremno odgovoriti na svakodnevne izazove.

Lean management na prvo mjesto stavlja kupca i vrijednost koja mu je isporučena. Uz pomoć sredstava iz EU fondova danas i vi možete saznati više o odlikama Lean Managementa, o tome kako da ih primijenite i podstaknete svoje poslovanje!

Iskustvo

Do danas smo održali preko 300.000 seminara i kolegija, a 120.000 dragih prijatelja nam je poklonilo povjerenje. Pridružite im se.

Moderna metodologija

Kada završite program obrazovanja koji ste izabrali, bit ćete spremni za stvarni svijet.
Mijenjamo se i usavršavamo u skladu sa svjetskim trendovima.

Odlični uvjeti za rad

Udobno se smjestite u neku od naših 100 modernih učionica, opremljenih sa 1100 računala.

Individualni pristup

Nećemo dopustiti da se utopite u mnoštvu. Vaš uspjeh i budućnost su nam važni.

Prijave su zatvorene, hvala.