Naslovnica

Osnove blockchain tehnologije

  • 20 godina s vama
  • 500 predavača i suradnika
  • 15.000 polaznika godišnje
  • 300.000 održanih edukacija

Datum održavanja: 7. 5. 2019. s početkom u 9h

Radionica je namjenjena svim koji žele savladati i razumjeti disruptivnu tehnologiju koja će definirati web 3.0 i poslovanje na internetu u nadolazećem vremenu. Zajedno ćemo naučiti što su i kako funkcioniraju Blockchain ledgeri, koje su razlike između privatnog i javnog Blockchaina, hashiranje, consensus protokole i ostale karakteristike ove revolucionarne tehnologije. Odgovorit ćemo na sva pitanja i demonstrirati Blockchain u akciji.

Po završetku radionice moći ćete prepoznati slučajeve u kojima možete koristiti Blockchain tehnologiju, bit ćete u stanju pripremiti poslovnu strategiju za svoje poslovanje, svoje projekte ili svog klijenta, u nadolazećoj decentraliziranoj ekonomiji, odnosno, moći ćete prepoznati koja je od Blockchain tehnologija najrelevantnija za vas.
Radionica je namijenjena menadžerima koji žele povezati korporacijsku strategiju s novom tehnologijom, poduzetnicima, konzultantima i pružateljima profesionalnih usluga, tehnološkim entuzijastima, i svima koji žele bolje razumjeti ovu tehnologiju.

Iskustvo

Do danas smo održali preko 300.000 seminara i kolegija, a 120.000 dragih prijatelja nam je poklonilo povjerenje. Pridružite im se.

Moderna metodologija

Kada završite program obrazovanja koji ste izabrali, bit ćete spremni za stvarni svijet.
Mijenjamo se i usavršavamo u skladu sa svjetskim trendovima.

Odlični uvjeti za rad

Udobno se smjestite u neku od naših 100 modernih učionica, opremljenih sa 1100 računala.

Individualni pristup

Nećemo dopustiti da se utopite u mnoštvu. Vaš uspjeh i budućnost su nam važni.