Naslovnica

Podizanje razine svijesti o važnosti informacijske i kibernetičke sigurnosti u organizaciji

  • 20 godina s vama
  • 500 predavača i suradnika
  • 15.000 polaznika godišnje
  • 300.000 održanih edukacija

  • TRAJANJE: 7 školskih sati
  • KAD: 11. 12. 2019., s početkom u 9h
  • CIJENA: 1.250,00 kn

Što ćemo naučiti
Cilj seminara je olakšati djelatnicima IT odjela podizanje razine svijesti među djelatnicima tvrtke o sigurnosnim prijetnjama. Proći ćemo niz metoda koje djelatnici s područja IT-security-a mogu koristiti kako bi djelatnicima ukazali na visoku važnost sigurnosnih prijetnji, te koje edukacije bi u organizaciji trebalo provesti, a u cilju mijenjanja stavova i ponašanja svih zaposlenika.

Kome je seminar namijenjen
Svim djelatnicima koji rade na području IT sigurnosti u tvrtkama različitih veličina, a koji žele povećati razinu svijesti o računalnim i kibernetičkim ugrozama u svojoj organizaciji.

Potrebna predznanja
Osnovna znanja o poslovnom korištenju računala i sigurnosnim rizicima.

Više o sadržaju
Analizirat ćemo jednostavne metode za svakodnevno osvješćivanje korisnika u organizaciji o nužnosti posvećivanja visoke pozornosti izbjegavanja i obrani od sigurnosnih IT prijetnji. Na tri razine pokazat ćemo kako osvijestiti tri različite skupine zaposlenika. Prva i najvažnija – menadžment. Najveći kamen spoticanja pri uvođenju i provedbi programa za jačanje informacijske i kibernetičke sigurnosti u organizacijama jest nerazumijevanje menadžmenta. Stoga ćemo pokazati kako osigurati podršku menadžmenta, kako povezati poslovne ciljeve s potrebnom visokom dozom kibernetičke sigurnosti (i kako sigurnosni propusti ugrožavaju realizaciju poslovnih ciljeva).
Druga ciljana skupina u organizaciji za edukacije o važnosti osiguranja kibernetičke sigurnosti su sve vrste developera, jer se gotovo 75% svih ranjivih situacija identificira upravo kroz u aplikacijskom segmentu. Stoga ćemo demonstrirati kako uključiti developere u akcije osvješćivanja o važnosti kibernetičke sigurnosti.
I naposlijetku, svi ostali djelatnici predstavljaju treću ciljanu skupinu. Njima treba pokazati kako je potrebno malo njihove nepažnje da bi se ugrozila cijela organizacija. Pokazat ćemo jednostavne metode za edukaciju zaposlenika, kao i setove edukacija koji u tome mogu pomoći.

Napomena
Polaznici trebaju donijeti svoja prijenosna računala za praktični rad.

Iskustvo

Do danas smo održali preko 300.000 seminara i kolegija, a 120.000 dragih prijatelja nam je poklonilo povjerenje. Pridružite im se.

Moderna metodologija

Kada završite program obrazovanja koji ste izabrali, bit ćete spremni za stvarni svijet.
Mijenjamo se i usavršavamo u skladu sa svjetskim trendovima.

Odlični uvjeti za rad

Udobno se smjestite u neku od naših 100 modernih učionica, opremljenih sa 1100 računala.

Individualni pristup

Nećemo dopustiti da se utopite u mnoštvu. Vaš uspjeh i budućnost su nam važni.