Naslovnica

Pričam ti priču – s podacima!

  • 20 godina s vama
  • 500 predavača i suradnika
  • 15.000 polaznika godišnje
  • 300.000 održanih edukacija

  • TRAJANJE: 3 dana (po 7 školskih sati)
  • KAD: 22., 26. i 27. 11. 2019., s početkom u 9h
  • CIJENA: 3.000,00 kn

Što ćemo naučiti
Svrha je ovog seminara naučiti vas kako od sirovog seta naizgled dosadnih podataka napraviti privlačnu i uvjerljivu priču, koja će na vašu publiku ostaviti dubok dojam. Ovo nije tečaj iz vještine pisanja, već seminar o tome kako oblikovati priču o podacima i na temelju podataka; kako analizirati podatke (explorative data analysis) i kako ih vizualizirati (tehnike vizualizacije) da biste uspješno i uvjerljivo ispričali svoju priču.

Kome je seminar namijenjen
Namijenjen je profesionalcima - komunikacijskim i podatkovnim jednako. Ako radite u komunikacijama (PR, marketing, promocija) i ako se dobro osjećate s pričanjem priče, ali vam nedostaju specifične vještine za komunikaciju konkretnih podataka – ovo je seminar za vas.
Također i ako radite s podacima (kao inženjer ili analitičar), a uvidjeli ste da vaša analiza sama po sebi nije dovoljna, da trebate poboljšati svoj storytelling baziran na podacima kako bi ga pretopili u rezultate.

Potrebna predznanja
Za ovaj seminar ne trebate nikakva posebna znanja o računalnim programima. Bez obzira bili početnik ili iskusan podatkovni analitičar, ovaj seminar je namijenjen za vas ako želite naučiti kako nizove i redove podataka pretočiti u smislenu i uvjerljivu priču.

Više o sadržaju
Vještina pripovijedanja oduvijek je bila jedna je od najvažnijih ljudskih vještina. Danas, ona je jedna od onih rijetkih vještina, kod kojih je ljudska inteligencija (adekvatno obrazovana), superiornija umjetnoj. Kad se vještina pripovijedanja dodatno osnaži pametnom uporabom podataka, nastaje vrlo snažno oruđe, koje se može koristiti u mnogim industrijama, a marketing i PR samo su neke od njih.
Tijekom ovog seminara opisat ćemo i provesti tipičan projekt iz područja podatkovne znanosti, kako bismo vam demonstrirali korištenje raznih matematičkih tehnika za efikasno stvaranje sadržaja. Praktičnim primjerima i praktičnim radom zajedno ćemo pokazati kako se koriste podatkovni alati i alati za naprednu vizualizaciju podataka, koji u kombinaciji s velikim setovima podataka mogu ispričati izuzetno učinkovitu priču.
Kako bismo vam pokazali kako razmišljati „out-of-the-box“ uz pomoć podataka, kako postavljati drugačija pitanja i stvarati zaista relevantne priče, pokazat ćemo vam kako ovladati tehnikama vizualizacije podataka i njihove tzv. eksplorativne analize. Uz malo teorije i puno prakse i praktičnih vještina, suvereno ćete zakoračiti u područje podatkovne znanosti.

Napomena
Polaznici trebaju donijeti svoja prijenosna računala za praktični rad.

Iskustvo

Do danas smo održali preko 300.000 seminara i kolegija, a 120.000 dragih prijatelja nam je poklonilo povjerenje. Pridružite im se.

Moderna metodologija

Kada završite program obrazovanja koji ste izabrali, bit ćete spremni za stvarni svijet.
Mijenjamo se i usavršavamo u skladu sa svjetskim trendovima.

Odlični uvjeti za rad

Udobno se smjestite u neku od naših 100 modernih učionica, opremljenih sa 1100 računala.

Individualni pristup

Nećemo dopustiti da se utopite u mnoštvu. Vaš uspjeh i budućnost su nam važni.