Naslovnica

Svaki početak (ni)je težak

  • 20 godina s vama
  • 500 predavača i suradnika
  • 15.000 polaznika godišnje
  • 300.000 održanih edukacija

Nije lako biti poduzetnik. Štoviše, u uvjetima u kojima radimo danas, biti poduzetnik izuzetno je zahtjevno. I postat će sve izazovnije.

No, ipak, poduzetništvo je oduvijek pokretalo i pojedince i zajednicu naprijed. Neophodno je za razvoj gospodarstva, a tako i cijelog društva. Uspjeh neke zajednice sigurno je mjerljiv i poduzetničkom klimom koju stvara.

Iako je često neizvjesno, poduzetništvo će i dalje biti snaga koja privlači sve one koji žele ostvariti neki san, ideju ili projekt. Imate li ideju i vjerujete li u nju, nemojte odustati. Upravo to neka je ključna misao ove panel diskusije koja će u Algebra LAB-u okupiti zanimljive sugovornike koji su uspjeli preživjeti sve poduzetničke izazove. Neki, poput “serijskog poduzetnika” Saše Cvetojevića i više puta. Danas su ostvareni i vrlo uspješni u tome što rade i spremni podijeliti svoja iskustva o tome kako su počinjali, što su radili dobro, što bi promijenili, a što možda uopće ne bi ni radili…

Gosti: Saša Cvetojević (serijski poduzetnik, Insako, ZIP, Mail Boxes etc. Hrvatska), Marko Kovač (Repsly), Darijan Kosić (Eva Water Clinic), Lovro Lajoš (Broadcast Media)

Pozivamo vas na ovo izuzetno zanimljivo događanje koje je otvorenog tipa, uz prijavnicu.

 

Iskustvo

Do danas smo održali preko 300.000 seminara i kolegija, a 120.000 dragih prijatelja nam je poklonilo povjerenje. Pridružite im se.

Moderna metodologija

Kada završite program obrazovanja koji ste izabrali, bit ćete spremni za stvarni svijet.
Mijenjamo se i usavršavamo u skladu sa svjetskim trendovima.

Odlični uvjeti za rad

Udobno se smjestite u neku od naših 100 modernih učionica, opremljenih sa 1100 računala.

Individualni pristup

Nećemo dopustiti da se utopite u mnoštvu. Vaš uspjeh i budućnost su nam važni.