Image for #startupZG Idea Bootcamp
Naslovnica

#startupZG Idea Bootcamp

Vrijeme je za #startupZG Idea Bootcamp i nagradu od 15.000kn!#startupZG Idea Bootcamp dvodnevno je natjecanje s ciljem razvoja inovativnih tehnoloških ideja na efikasan i brz način. Natjecanje je otvoreno za timove i pojedince, a prijave se primaju do 10. 6. 2018. u ponoć.

Želite pokrenuti posao, imate ideju, nemate ideju, imate problema s pokretanjem ideje, nedostaje vam poslovnog znanja, ne znate tko vam može dati objektivnu procjenu vaše ideje, imate tim s kojim želite raditi ili još uvijek nemate tim…ali želite raditi i razvijati svoju ideju jer vjerujete u nju?

Vrijeme je da se prijavite na #startupZG Idea Bootcamp. Predstavite svoju ideju, izborite se za svoje mjesto u timu, naučite kako od ideje stvoriti poslovni projekt, poslušajte što stručnjaci misle o vašoj ideji i provjerite koliko poduzetničkog duha stvarno imate. Prijavite se u svakom slučaju; bili student, zaposleni ili nezaposleni, sa ili bez poslovnog iskustva.

Prijavi se

I ove godine #startupZG Idea Bootcamp, dvodnevno natjecanje u razvoju tehnoloških ideja s nagradom od 15.000 kn organizira ZIP u strateškom partnerstvu s Visokim učilištem Algebra. Glavni partner natjecanja je Grad Zagreb koji je financijski podržao inicijativu.

Natjecanje će se održati 16. i 17. lipnja 2018. u kampusu Visokog učilišta Algebra, Gradišćanska 24, Zagreb (ulaz iz Domobranske ulice).

Prijaviti se možete do ponoći 10. lipnja 2018.


  1. Molimo vas ispunite prijavu i pošaljite ju do zadanog roka.
  2. Nepotpune i nevaljane prijave neće moći biti razmatrane.
  3. Kriterij za odabir pojedinaca prijavitelja bit će vođen prema tome tko se prvi prijavi.