HR Breakfast Club

Image for HR Breakfast Club
Executive education

HR Breakfast Club

Algebra MBA i Poslodavac Partner zajedno u projektu HR Breakfast Club!

Pridružite nam se na prvom zajedničkom HR Breakfast Club druženju, uz temu – HR Inside Out. Govorit ćemo o trenutnoj situaciji i o aktualnim izazovima pred kojima se HR nalazi.

Keynote govornice

  • Mirna Koričan Lajtman (ZŠEM) – HR making (business) impact
  • Blagica Petrovac (Pliva) – HR from the Inside

Panel

  • Moderatorica: Ines Bezjak Kožnjak (Algebra)
  • Ivan Skender (A1), Jelena Oreščanin (A1), Romina Ivančić Mačešić (Coca Cola HBC Adria), Josipa Marenić (Huddle), Mario Zdeličan (Huddle),

KADA?

  • srijeda, 9. studenog 2022., od 9:00 do 12:00 sati

GDJE?

  • Zagreb, Gradišćanska 24 (predavaonice Nikola Tesla/Vrančić)

Percepcija HR industrije, ali i HR odjela u organizacijama, često je kontradiktorna. HR Breakfast Club o tome želi govoriti iskreno i otvoreno, doneseći različita mišljenja, gledajući na situaciju s različitih pozicija. Osvijestit ćemo utjecaj koji HR odjeli neminovno imaju na poslovanje organizacija, te čuti kako neki od najpoznatijih predstavnika HR zajednice uvode promjene u svoju okolinu.

Budite dio inspirativne rasprave o hating HR fenomenu i poslušajte priče Change Managera koji nisu dio HR svijeta, a uspješno provode HR prakse koje imaju velik utjecaj na poslovanje.

Pratite nas za više detalja, jer uskoro otkrivamo i keynote govornike i paneliste. Svi će oni, zajedno s nositeljima Poslodavac Partner Above and Beyond certifikata, podijeliti s nama svoja iskustva u osnaživanju HR zajednice i poticanju kulture promjene.  

I da ne zaboravimo, na ovom ćemo događanju uručiti i Above and Beyond certifikate u kategoriji HR Impact & Innovation. Budite s nama, prijavite se i dobro došli u HR Breakfast Club!

Algebra MBA u suradnji s  

 

Mjesta za sudjelovanje na HR Breakfast Club panelu su popunjena, a prijave više nisu moguće.

Hvala vam na vašem zanimanju, pratite nas i dalje i vidimo se na radionicima, seminarima i brojnim drugim MBA događanjima!

Vaš MBA tim

Privacy Preference Center

    Google Analytics

    _ga