Legal Means Business e-Leadership MBA Brunch

Image for Legal Means Business e-Leadership MBA Brunch
Executive education

Legal Means Business e-Leadership MBA Brunch

Legal Means Business? Well, does it?

Svijet sve brže maršira kroz revoluciju 4.0, AI i robotika automatiziraju procese u logistici, financijama, medicini i građevini, ESG se ugrađuje u svaku poru poslovanja, a novi poslovni modeli rađaju se brže od novih aplikacija za mobitele.  

Gdje je tu pravo, odnosno sektor pravnih usluga? Profesija, notorna po otporu prema promjenama,  ubrzano se susreće sa preprekama u vidu tehnologije, promjene mentaliteta i tržišnih fluktuacija koje ne može preskočiti samo s još više sati rada.

Kako na sve to gledaju pioniri i vodeći ljudi profesije u Hrvatskoj i regiji? A kako (još važnije) na to gledaju korisnici pravnih usluga? Da li će pravo kao biznis postati skalabilno? Da li će elitne usluge bazirane na utrošenom vremenu rada moći preživjeti napad optimiziranih sustava koji prodaju output, a ne input?

Nešto o tome, ali i o nekim drugim pitanjima prava i biznisa na Legal Means Business e-Leadership MBA Brunchu govorit će nam Mladen Vukmir (Vukmir & Suradnici), Boris Šavorić (Šavorić & Partneri) i Tijana Kojović (BDK Advokati), a sve pod budnim okom moderatora Marka Porobije. Keynote govornica je Ema Menđušić Škugor (Divjak, Topić, Bahtijarević & Krka).

 KADA?

  • četvrtak, 8.rujna 2022., od 9:30 do 11:30 sati

GDJE?

  • Zagreb, Gradišćanska 24 (predavaonica Steve Jobs)

Vaša prijavnica za e-Leadership MBA Brunch: Legal Means Business

MBA Brunch