Popis seminara

Image for Popis seminara
Executive education

Popis seminara

Sales TransformationBusiness

Onaj tko prodaje danas mora savladati nove prodajne tehnologije i brojne digitalne alate koji su postali neizostavan dio prodajnog procesa i svih njegovih aspekata; od stvaranja prve prodajne prilike do zaključenja prodaje, od up-sellinga do cross-sellinga. Sales Transformation seminar zato nudi neposredan i aktualan pregled specifičnosti prodaje i prodajnih procesa u uvjetima digitalno transformirane ekonomije, te pregled osnovnih prodajnih znanja za izazove koji stoje pred svima u “Sales” svijetu. Jer, osobnost, strast i temeljna prodajna znanja više nisu dovoljni.

Saznaj više

Legal TechnologistBusiness

Ulazak alternativnih pružatelja pravnih usluga na tržište, te automatiziranje dijela pravnih procesa potiču ulaganje u razvoj i korištenje LegalTech proizvoda. Nove tehnologije poput Blockchaina, pametnih ugovora i umjetne inteligencije dovode do preispitivanja primjenjivosti temeljnih pravnih postulata, ali i do novih, još nereguliranih situacija. Ovaj seminar prvenstvo je namijenjen pravnim i srodnim odjelima velikih i većih kompanija, ali i pravnicima, odvjetnicima, pravnim stručnjacima, akademskoj zajednici; svima koji se bave pravom, pravnom regulativom i znanošću, svjesni dubinskih promjena koje i u ovom području nosi primjena novih tehnologija.

Saznaj više

Digital FinanceBusiness

Financijsko poslovanje prati nas tisućljećima. No, disrupcije koje doživljava posljednjih 20-ak godina počinju drastično mijenjati način na koji koristimo, stvaramo i razumijemo financije.

Saznaj više

GreenTech – put ka kružnoj ekonomijiBusiness

Dinamika razvoja, kreativnost i inovativnost u sektoru ‘zelenih tehnologija’ posljednja dva desetljeća usporediva je jedino sa značenjem same ‘informacijske tehnologije’. Dodatni poticaj izučavanju ovog područja stiže s ubrzanim prodorom i novim mogućnostima digitalnih tehnologija.

Saznaj više

Organizacijska kultura inoviranjaStrategy & Innovation

Seminar o prednostima i važnosti sustavnog upravljanja inovacijama i stvaranja odgovarajuće inovacijske kulture.

Saznaj više

Privacy Preference Center

Google Analytics

_ga