Sažetak programa

Izuzetna prilika za stjecanje cjelovitog uvida u suvremene načine poslovanja!

Obrazovna platforma za voditelje poslovnih ili tehnoloških odjela, kao i za sve one koji trebaju još bolje razumijevanje strateškog upravljanja, tehnologije, poslovanja i vođenja ljudi. Poslovna znanja koja mogu unaprijediti karijeru.

MBA seminari svojim pažljivo odabranim temama spajaju najbolje tradicije vođenja i najnovija  dostignuća digitalne ekonomije. Prilagođeni potrebama i konkretnim izazovima današnjeg poslovanja, seminari pružaju polaznicima neophodna znanja koja oblikuju e-Leadership . Riječ je o konceptu povezanih znanja, vještina i alata bez kojih vođenje organizacija u uvjetima četvrte industrijske revolucije više nije moguće.

MBA seminari polaznike u kraćem vremenskom roku i na sažet, ali informativan i promišljen način upoznaju s kompetencijama neophodnim za:

Preuzmite brošuru i saznajte više o MBA e-Leadership studiju!

e-Leadership MBA
MINI MBA DIGITAL
MBA seminari

Leadership

Osvještavanje osobnih talenata i kvaliteta koje nas vode prema zadanom cilju i tako daju smisao našim poslovnim aktivnostima i karijernom razvoju.

Business

Mnogo više od upravljanja resursima i procesima; vještine i znanja za poslovanje u uvjetima digitalne ekonomije.

Digital

Razmišljati digitalno kako bi suvremenim tehnologijama pokrenuli transformaciju tradicionalnog poslovanja i upravljanja.

Strategija i inovacije

Jasno definirani strateški ciljevi i inovacijski kapaciteti koji će poslovnu organizaciju uspješno usmjeriti ka postizanju konkurentske prednosti.