Image for MBA seminari
MBA seminari

MBA seminari

MBA seminari podijeljeni su u četiri osnovne tematske cjeline.

Leadership

Uvid u osobni razvoj i vođenje uspješnih, posebno virtualnih timova, kritičko rasuđivanje i kreativnost pri rješavanju praktičnih problema, upravljanje kriznim situacijama, uvjerljivo komuniciranje putem digitalnih platformi.

Business

Osnovni elementi i postupci digitalne transformacije poslovanja, izazovi disruptivnih promjena, digitalni marketing i prodajne tehnike, primjena teorije igara u poslovanju, blockchain tehnologije, utjecaj fintech industrija, mogućnosti naprednih i prediktivnih analiza.

Digital

Upoznavanje s trendovima u razvoju digitalnih tehnologija, IoT i cloud tehnologije, blockchain i AI kao suvremeni alati inovativnosti i kreativnosti, robotika i automatizacija, značaj VR i AR tehnologija pri stvaranju digitalnih ekosustava, cyber sigurnost i privatnost u digitalnom poslovnom okruženju.

Strategija i inovacije

Strategije u uvjetima poslovnih disrupcija, dizajnersko promišljanje usmjereno na korisnika, razvoj organizacijske inovacijske kulture i upravljanje inovativnošću, primjena gamifikacije u poslovanju, uspješna plovidba plavim oceanom tržišnog prostora.

Prijavi se

Sales TransformationBusiness

Vedran Sorić

Datum održavanja seminara: 23.10. od 9-17h, 25.10., 27. i 28.10. od 17:30-21:30h.
Early Bird ponuda – 20% povoljniji upis!

Onaj tko prodaje danas mora savladati nove prodajne tehnologije i brojne digitalne alate koji su postali neizostavan dio prodajnog procesa i svih njegovih aspekata; od stvaranja prve prodajne prilike do zaključenja prodaje, od up-sellinga do cross-sellinga. Sales Transformation seminar zato nudi neposredan i aktualan pregled specifičnosti prodaje i prodajnih procesa u uvjetima digitalno transformirane ekonomije, te pregled osnovnih prodajnih znanja za izazove koji stoje pred svima u “Sales” svijetu. Jer, osobnost, strast i temeljna prodajna znanja više nisu dovoljni.

Legal TechnologistBusiness

Marko Porobija, Martin Hren

Uvid u temeljne odlike vladavine prava, naglasak na ulogu tehnologije u novim modelima pružanja pravnih usluga, osnovne značajke LegalTech proizvoda. Uloga umjetne inteligencije, blockchain tehnologije, design thinkinga, storytellinga iz perspektive pravnih usluga. Budućnost pravosuđa i ključne smjernice europskog pravnog okvira za digitalnu ekonomiju.

Digitalna transformacija poslovanjaBusiness

Senad Kulenović

Ovaj modul propituje korisničko iskustvo, elemente razvoja proizvoda ili usluga, te digitalne aspekte postojećeg poslovanja, sve u cilju utvrđivanja digitalne zrelosti određenih sustava. Stečeno znanje polaznicima omogućuje vrlo preciznu procjenu trenutačnog stanja nekog procesa ili sustava, te moguće primjene novih, inovativnih i učinkovitih tehnoloških i poslovnih modela.

Fintech počelaBusiness

Milan Horvat

Seminar koji pruža nov, čak i neočekivan uvid u industriju koja se suočava s nevjerovatno brzim napretkom tehnologije i svakodnevnom transformacijom svojih osnovnih počela. Razumijevanje osnova novih pravila financijskog poslovanja, te utjecaja tenologije na sve aspekte finacijskih transakcija, usluga i proizvoda.

Poslovni modeli zasnovani na umjetnoj inteligencijiBusiness

Davor Runje

Osnovni cilj seminara je razumijevanje utjecaja umjetne inteligencije (AI) na dubinske promjene samog smisla ideja, inovacija, izuma, ali i poslovnih modela. Dodatno, upoznavanje s izazovnim, novim mogućnostima razvoja koje AI nudi u doslovno svakom aspektu poslovnog djelovanja.

Dizajnersko promišljanje u poslovanjuStrategy & Innovation

Miro Kosović

Seminar i radionica izlažu polaznike načelima dizajna usmjerenog na ljude i potiču razgovor o ulozi empatije, prototipova i suradnje u inovacijskom procesu. Pomoć pri procjeni vlastitih poslovnih ideja, uz korištenje metodologije promišljanja putem dizajna. Poticaj za osobni inovacijski izazov i razumijevanje načina na koji možete uključiti proces projektiranja u svoj svakodnevni rad.

Stvaranje inovacijske kultureStrategy & Innovation

Emir Džanić

Seminar istražuje temu uloge i sudjelovanja pojedinaca i timova u inovacijama i poslovnim procesima. Naglasak na prirodu motivacije kao bitnog elementa osobne, ali i organizacijske kreativnost i rasta.  Razumijevanje kulture organizacije kao idealnog alata koji potiče zaposlenike da stvaraju i ostvare ideje kroz sustav nagrađivanja, motivacija i upravljanje idejama.

Trajanje programa:

 • Svaki seminar traje po 2 dana (ukupno 20 nastavnih sati).*
 • *moguće prilagoditi, ovisno o temi i predavaču

Oblik realizacije

 • Modalitet: interaktivna nastava radioničkog tipa
 • Literatura: digitalni izvori (slajdovi, knjige, članci, case study, web) primjereni svakoj temi
 • Mjesto realizacije: Algebra kampus, u slučaju online nastave: Microsoft Teams
 • Jezik: hrvatski
 • Stečeni dokument: Algebrina svjedodžba (certifikat) o završetku Algebra MBA seminara

Izbor seminara koje nudimo nadopunjavat će se prema potrebi i interesu polaznika.

Privacy Preference Center

  Google Analytics

  _ga