MBA stipendijsko natjecanje

Molimo vas da ispunite ovu kratku prijavu za sudjelovanje na Algebrinom MBA stipendijskom natjecanju koje će se održati 7. 11. 2020. u Zagrebu.

Sudionici natjecanja bit će podijeljeni u timove od po tri člana, a prema nasumičnom odabiru organizatora. Ovogodišnje natjecanje fokusirano je na vrlo atraktivan, konkretan case study i pruža vam izvrsnu priliku da odmjerite svoje poslovno znanje s najboljim talentima iz različitih industrija. Imat ćete priliku razviti originalnu, startup ideju ili raditi na primjeru poslovnog plana neke od vodećih domaćih kompanija, te pokazati i svoje razumijevanje digitalnih tehnologija i modernog poslovnog liderstva. Prilikom rada na projektu na raspolaganju će vam biti mentori koje poziva organizator.

Podaci koje ćete ostaviti potrebni su nam kako bismo vas mogli kontaktirati i informirati o pripremama za natjecanje. Unaprijed napominjemo kako je broj sudionika natjecanja ograničen. Hvala na razumijevanju!

  • Voditelj obrade je Algebra grupa - Algebra d.o.o, Algebra POU i Algebra VU, Ilica 242, Zagreb kao zajednički voditelj obrade. Podatke prikupljamo isključivo u svrhu informiranja o odabranim uslugama, podatke čuvamo na period od maksimalno 5 godine i ne dostavljamo ih trećim stranama. Više informacija možete pronaći ovdje. Za ostvarivanje prava ispitanika možete poslati zahtjev na dpo@algebra.hr.

Online e-Leadership MBA stipendijski natječaj

Ove godine u online izdanju, naš je stipendijski natječaj svejedno okupio rekordan broj timova sastavljenih od vrlo motiviranih pojedinaca. Njihove sjajne ideje i volja za pobjedom stvorile su nezaboravnu atmosferu. Uvjerite se i sami!


Preuzmite brošuru i saznajte više o MBA e-Leadership studiju!

e-Leadership MBA
MINI MBA DIGITAL
e-Leadership Initiative
Algebra brochure
MBA seminari

Privacy Preference Center

Google Analytics

_ga