Image for Moja MBA stipendija
MBA Program

Moja MBA stipendija

Moja MBA stipendija

Vrijeme je za vaš MBA studij. Ali, zašto da ne osvojite i MBA stipendiju?

Ovaj puta za stipendiju se natječete individualno; svojim MBA esejom i intervjuom. Natječate se naravno i u odnosu na sve ostale kandidate i bitno je da ste svijesni te šire slike – vaš esej i intervju moraju biti uistinu najbolji kako bi osvojili stipendiju.

Osim indvidualne kvalitete vaše prijave, postoje i opći kriteriji koje koristimo za procjenu svih pristiglih prijava, a to su:

  • doprinos obogaćivanju iskustva MBA programa, jačanju raznolikosti njegovog profesionalnog i kulturnog profila,
  • osobne i profesionalne vrijednosti i etika, te mogući doprinos široj zajednici, i izvan radnog mjesta,
  • potencijal za predstavničku ili voditeljsku ulogu unutar alumni zajednice i dodatni, pozitivni doprinos rastu i ugledu studija i cijele organizacije.

Stipendija koju smo pripremili pokriva dio školarine za dvogodišnji Algebra e-Leadership MBA program. Za ispunjavanje uvjeta za stipendiju, kandidati moraju ispunjavati i opće kriterije za upis. Rok za prijavu za stipendiju je srijeda, 10. studeni 2021., do 23:59.

Ukupni stipendijski fond: 200.000 kn

Raspodjela stipendija: Kandidati koji zadovolje minimalne kriterije, te kroz MBA esej i motivacijski intervju iskažu motiviranost, kao i akademsku i poslovnu izvrsnost mogu osvojiti individualnu stipendijsku nagradu vrijednosti od 15 do 30.000 kn.

Uvjeti upisa studija

Uz stipendiju, kandidati moraju ispunjavati i opće kriterije za upis:

  • minimalno završen preddiplomski studij vrijedan 180 ECTS bodova ili stručni dodiplomski studij (prije Bolonjskog procesa)
  • najmanje 5 godina odgovarajućeg radnog iskustva
  • poznavanje engleskog jezika (B razina)

Prijavni proces

Postupak prijave za dobivanje MBA stipendije sastoji se od sljedećih krugova:

  1. krug: podnošenje zahtjeva (potrebno ispuniti prijavnicu)
  2. krug: predaja životopisa (CV) i MBA eseja
  3. krug: motivacijski intervju

Konačna odluka o dobitnicima stipendija donijet će se najkasnije do 19. studenog 2021. Dobitnici stipendija imat će ograničeno vrijeme da prihvate ponudu.