Image for Mini MBA Digital
Mini MBA

17.09.2021

Mini MBA Digital

Mini MBA – idealan format poslovnog obrazovanja u vremenu brzih promjena u kojima živimo i radimo. Mini MBA Digital program je platforma za stjecanje širokog uvida u najvažnije poslovne i tehnološke trendove digitalne epohe, umrežavanje s predavačima – vodećim stručnjacima iz digitalnog businessa i polaznicima – poslovnim ljudima koji promišljaju digitalnu tranziciju kompanija ili odjela koje vode.

Znanja koja nudimo danas su već neophodni alati za sve razine rukovođenja, u doslovnom svim područjima poslovnog djelovanja. Vjerujemo kako ovim programom svojim polaznicima pružamo dragocjeni „action plan“ za digitalni razvoj njihovog poslovanja.

Kroz ovaj fokusirani program polaznici će u optimalnom vremenskom roku detaljno saznati kako:uskladiti poslovne ciljeve i vizije s promjenama koje donosi digitalna transformacija

prepoznati primjenjivost pojedinih tehnologija u digitalnoj transformaciji tvrtke

pripremiti plan digitalne transformacije svoje organizacije

razvijati i usmjeravati najvrednije zaposlenike u uvjetima stalnih promjena

ojačati inovativne i kreativne procese uvođenjem novih tehnologija

kontinuirano pratiti i vrednovati potencijale digitalnih trendova u svojim industrijama

Jedini smo program digitalne poslovne transformacije u Hrvatskoj, namijenjen širokom spektru polaznika. Mini MBA Digital idealan je za sve one koji se već nalaze u menadžerskim, vlasničkim i voditeljskim ulogama, ali i za one koji će tek napredovati i preuzimati te uloge.