Mini MBA

Sažetak programa

Ovaj Mini MBA program posebno je osmišljen za potrebe zaposlenika s menadžerskim ulogama ili za one koji posjeduju potencijal da dosegnu takve uloge.

Kroz pažljivo odabrane programske module program će obuhvatiti glavne teme koje obrađuje dvogodišnji e-Leadership MBA program, ali u sažetom obliku, s jakim naglaskom na trenutno najtraženije poslovne vještine i iskustva:

  • Vodstvo
  • Digitalna transformacija i promišljanje poslovnih modela / pristupa u digitalnoj eri
  • Inovacije i kreativnost
  • Stvaranje novih vrijednosti za korisnike unutar proizvoda i usluga

Način izvođenja nastave

Način izvođenja nastave kombinacija je predavanja (konceptualni okvir), praktičnih zadataka (studije slučaja i/ili primjena korisnih okvira i metoda na poslovne probleme) i samostalnog rada polaznika (proučavanje literature, osobni i grupni zadaci).

Dodatna vrijednost za tvrtke uključene u program

  • Rad na konkretnim problemima iz prakse, upoznavanje s upravljanjem različitim scenarijima i informacijama u okviru programa
    • Podrška Algebra LAB-a – istraživačkog centra za stvarne poslovne slučajeve koje je moguće riješiti korištenjem digitalne tehnologije.

Predavači

Program održavaju profesori i suradnici visokog učilišta Algebra (Hrvatska) i Kelley School of Business (SAD). Popis potencijalnih predavača dostupan je na Algebrinim web stranicama programa e-Leadership MBA.

Mini MBA modul “Izgradnja poslovnih timova visoke učinkovitosti”

Mini MBA modul u online izdanju

Pogledajte kako izvodimo jedan online Mini MBA modul. Kao što znate, trenutno su sva naša predavanja u online formatu i nadamo se da će vam i takva biti jednako zanimljiva. Platforma koju koristimo jednostavna je, interaktivna i laka za korištenje.


Preuzmite brošuru i saznajte više o MBA e-Leadership studiju!

e-Leadership MBA
MINI MBA DIGITAL
MBA seminari