O programu

Image for O programu
Naslovnica

O programu

Algebrin specijalistički diplomski stručni e-Leadership MBA studij, dio Visokog učilišta Algebra posvećen visokokvalitetnom poslovnom obrazovanju, nudi rješenja za izazove vođenja organizacija u eri digitalne ekonomije.

Vizija e-Leadership MBA studija stvaranje je lidera koji će kroz poslovnu izvrsnost iskoristiti mogućnosti 4. industrijske revolucije, te pomoći razvoju europskog društva i ekonomije

Misija e-Leadership MBA studija je da postane referentni centar uspješnosti na državnoj, regionalnoj i europskoj razini za e-Leadership, strateško upravljanje, te poslovnu transformaciju i inovacije u digitalnoj ekonomiji, kao i pouzdan poslovni partner domaćim i međunarodnim poduzetnicima i tvrtkama.

Glavni cilj i zadatak MBA tima je da u suradnji s predavačima s Kelley Business School osigura uspješnu organizaciju, izvođenje i daljnji razvoj e-Leadership MBA studija kao akreditiranog stručnog diplomskog studijskog programa.

Lokacija

Od proljeća 2022. Visoko učilište Algebra nalazi se u prostorijama Sveučilišnog kampusa u Zagrebu, u Gradišćanskoj ulici 24. Algebrin kampus  najsuvremenije je opremljeni edukacijski prostor u regiji i prostire se na gotovo 12.500 četvornih metara, te sadrži čak 35 predavaonica.

Dvorana Steve Jobs je glavna konferencijska i nastavna jedinica za održavanje studija e-Leadership MBA u sklopu Sveučilišnog kampusa. Fleksibilna dvorana s promjenjivim rasporedom sjedenja, ažuriranom opremom, IT i organizacijskim postavkama, omogućava istodobno održavanje različitih vrsta konferencija, sastanaka, okruglih stolova i nastavnih aktivnosti.

Kako bismo našim MBA studentima omogućili praktično iskustvo, profesionalno umrežavanje, te kako bismo potaknuli suradnju akademske zajednice i poslovnih subjekata, neki od programskih modula i predavanja organiziraju se i održavaju i na drugim lokacijama.

Posjetili smo niz lokacija koje svojim inspirativnim okruženjem potiču iskustvo učenja, timski rad i duh zajednice. I nadalje ćemo, jednom godišnje, ovisno o rasporedu programa, predavanja pokušati održati i na nekoj od lokacija na Jadranskoj obali.

Privacy Preference Center

Google Analytics

_ga