MBA studij

Image for MBA studij
O programu

MBA studij

Organizacije današnjice trebaju lidere koji će moći ostvariti sve složenije poslovne ciljeve, služeći se suvremenim tehnologijama i inovativnim tehnikama upravljanja.

Naš MBA studij, pod imenom International Graduate Business School (IgBS), osnovao je 2003. godine Ekonomski institut u Zagrebu (EIZ), u akademskom partnerstvu s Kelley School of BusinessSveučilišta u Indijani, u skladu sa Sporazumom o znanstvenoj i tehnološkoj suradnji između Sjedinjenih Američkih Država i Republike Hrvatske.

Otada je ukupno 119 studenata u sedam generacija pohađalo i uspješno završilo međunarodni MBA program na IgBS-u i s ponosom se priključilo alumni zajednici Algebre.

Algebra je 2015. godine restrukturirala i redefinirala svoj MBA program i njegovu obrazovnu i poslovnu misiju. Danas je e-Leadership MBA studij u potpunosti integriran u Visoko učilište Algebra, te od svibnja 2016. djeluje u okviru novog e-Leadership MBA programa. Ovaj je program dobio pozitivnu ocjenu i preporuku o akreditaciji od Agencije za znanost i visoko obrazovanje (AZVO).

18godina MBA studijskog programa
17modula u sklopu studija
2godišnji (Master) specijalizirani program
250+članova alumni zajednice
40profesora i stručnjaka
100%zaposlenih studenata nakon diplome

Privacy Preference Center

Google Analytics

_ga