Image for Margareta Tomić – referent financija u Adria Grupa d.o.o., Zagreb
Naslovnica

01.03.2021

Margareta Tomić – referent financija u Adria Grupa d.o.o., Zagreb

Referent financija u Adria Grupa d.o.o., Zagreb

Autor: Margareta Tomić

Referent financija u Adria Grupa d.o.o. Zagreb, jednom od vodećih Facility Management poduzeća u Hrvatskoj, s više od 1200 zaposlenika. Širok spektar djelatnosti u pružanju usluga unutarnjeg i vanjskog čišćenja, tehničkog održavanje objekata, hortikulture, zaštite na radu, završnih radova u graditeljstvu, te dezinfekcije, dezinsekcije i deratizacije. Studirala i diplomirala na Prirodoslovno matematičkom fakultetu u Zagrebu, a  kasnije se nastavila usavršavati u području financija i kontrolinga.

Godinama pratim rad Algebre i uvijek je bila u vrhu mojih želja za obrazovanjem i  usavršavanjem, kao priznati obrazovni sustav s velikim izborom kvalitetnih programa. Posebno me zainteresirao program Mini MBA Digital koji sam zapazila na LinkedInu.

Glavna mi je motivacija bila bolje upoznati područje digitalnih tehnologija, koje bi u kombinaciji s postojećim znanjima iz područja financija, računovodstva i kontrolinga, mogla primijeniti u svom radnom okruženju, te tako pridonijeti transformaciji i unapređenju poslovanja. Oduvijek sam bila znatiželjna i praktična, optimistična i energična osoba, željna stalnog usavršavanja i stjecanja novih znanja.

U samom startu, upoznavši  ostale polaznike od kojih je većina iz IT sektora, pomislila sam kako ću to ja, koja nisam IT-evac, u korak s njima pratiti nastavni sadržaj… No, iz modula u modul, svjesna da mi nedostaje tehničkih znanja,  spoznala sam da za digitalnu transformaciju poslovanja nisu dovoljni samo IT stručnjaci. Sredini koja prolazi kroz takvu transformaciju potrebno je i niz drugih sudionika svjesnih brzih promjena u kojima živimo i radimo. Posebno sada, u doba 4. industrijske revolucije, pa još i uz sve izazovne okolnosti covid pandemije, promjene su još brže i sveobuhvatnije, a potrebna je i stalna prilagodba, edukacija i prihvaćanje novih procesa.

Za Mini MBA Digital program imam samo riječi hvale! Od samog plana i programa, svih modula, pa do stručnih i pristupačnih predavača i mentora koji su nam predstavili svoja poslovna i praktična znanja i iskustva. Kombinacija predavanja, praktičnih zadataka i samostalnog rada za mene je idealan model edukacije.

Algebrin Mini MBA Digital program definitivno ide u korak s vremenom. Ma, ne da ide u korak s vremenom, Algebrin Mini MBA Digital kreira nova, bolja vremena! J

Zato, odlučite se i vi na ovo Mini MBA putovanje!