U sklopu projekta „Primjena Hrvatskog kvalifikacijskog okvira (HKO-a) u ustanovi za obrazovanje odraslih u području računarstva” u utorak, 02.02.2015. i srijedu, 03.02.2015. će se održati prve dvije radionice u dvorani Aula Magna na adresi Gradišćanska 24 u Zagrebu:

1. Jedna interna polu-dnevna edukacija za izradu standarda zanimanja i standarda kvalifikacija – radionica će se održati u utorak, 02.02.2015. s početkom u 16 sati.

Cilj:

  • Ujednačeno razumijevanje metodologije izrade standarda zanimanja i kvalifikacija uslijed nejednake početne razine poznavanja ovog područja između nastavnika, predavača i voditelja u POU Algebra
  • Poseban naglasak na metodologiju anketiranja poslodavaca radi razvoja standarda zanimanja, ali i radi naknadnog praćenja i usavršavanja programa kada su jednom razvijeni

2. Jedna jednodnevna edukacija o izmjenama programa koji su predmet izmjena na temelju novih ishoda učenja iz standarda kvalifikacije – radionica će se održati u srijedu, 03.02.2015. s početkom u 8 sati.

Cilj:

  • Ujednačeno razumijevanje potrebe i metodologije izrade studijskih programa u skladu s Hrvatskim kvalifikacijskim okvirom (od standarda zanimanja preko standarda kvalifikacija do programa)
  • Posebni naglasak je na pripremu ispitnih sadržaja u skladu sa skupovima ishoda učenja i primjerima ispitnih pitanja i metode transparentne provedbe ispitivanja znanja imajući u vidu deskriptore razine i sadržaj ishoda učenja u standarda kvalifikacija, odnosno u skupu ishoda učenja

Kako je projektom predviđeno, dio sudionika radionica koji se fizički nalaze u Zagrebu bi trebao sudjelovati na radionici u dvorani, dok drugi dio sudionika koji fizički ne mogu biti u Zagrebu će moći prisustvovati radionici putem online sustava (webinar) dostupnim na linku https://algebra.adobeconnect.com/poualgebra/. Na linku https://helpx.adobe.com/adobe-connect/kb/latest-connect-91-addin.html se nalazi aplikacija koju je potrebno prethodno instalirati na svoje računalo kako bi se moglo pristupiti konferencijskoj učionici. Osobe koje pristupaju predavanjima online trebaju imati zvučnike ili slušalice kako bi mogli pratiti predavanja.

Share content

Zoran Djordjevic
Director of the Algebra MBA Business School
zoran.dordevic@algebra.hr

Arsen Solić
Head of the e-Leadership MBA study
098 9512 952
arsen.solic@algebra.hr

Ivan Bucić
Coordinator of the e-Leadership MBA business area
091 23 14 111
ivan.bucic@algebra.hr

Related news