Prijavi se

Image for Prijavi se
Naslovnica

Prijavi se

 • University of Indiana, Kelley School of Business lecturers
 • 18 months lesson plan, 2 consecutive weekends every 3 weeks
 • 18 modules, 60 hrs. per module, 120 ECTS
 • Hands on insight on most pressing issues of business developments in the digital era
 • Great networking, personal approach to each student, project driven program
 • A good example of education in the field of digital transformation in Europe, according to the European Commission report

Prijavnica za natjecanje “Moja MBA stipendija”

Molimo vas da do srijede, 10. studenoga 2021., do 23:59 ispunite i pošaljete ovu kratku prijavnicu.


  Voditelj obrade je Algebra grupa - Algebra d.o.o, Algebra POU i Algebra VU, Ilica 242, Zagreb kao zajednički voditelj obrade. Podatke prikupljamo isključivo u svrhu informiranja o odabranim uslugama, podatke čuvamo na period od maksimalno 5 godine i ne dostavljamo ih trećim stranama. Više informacija možete pronaći ovdje. Za ostvarivanje prava ispitanika možete poslati zahtjev na dpo@algebra.hr.
 • Algebra e-Leadership online stipendijski natječaj MBA studij Visokog učilišta Algebra, dio Algebra grupe, organizira e-Leadership online stipendijski natječaj. Događanje će biti snimljeno u svrhu kreiranja promotivnih materijala za Algebra MBA, Algebra Mini MBA i Algebra Visoko učilište. Snimljeni materijali objavit će se na Algebrinim internetskim stranicama, na Algebrinim profilima na društvenim mrežama, te u javnim medijima (u tiskanom i elektroničkom obliku), kao i na internet portalima.
  Svi osobni podaci prikupljeni i obrađivani temeljem i u toku ovog stipendijskog natječaja koriste se isključivo u svrhu provedbe tog natječaja, odabira stipendista i komuniciranja s kandidatima. Podaci prikupljeni temeljem i u toku ovog stipendijskog natječaja neće biti podijeljeni s trećim stranama. Izuzetak su situacije poput revizije, istrage i sličnih situacija u kojima bi to nalagao zakon.
  Za dodatne informacije o Politici privatnosti molimo vas posjetite www.algebra.hr/o-algebri/politika-privatnosti-algebra