Image for Algebra MBA Leadership Talent Turnir 2021
Naslovnica

Algebra MBA Leadership Talent Turnir 2021

Algebra MBA partner je ovogodišnje konferencije „Poduzetnički mindset“ i organizator Leadership Talent Turnira koji promišlja temu poduzetništva i projektno fokusiranog vođenja timova i projekata.

Sudionici ovog natjecanja dolaze iz različitih industrija, prijavljuju se kao međufunkcijski timovi; s najmanje 3, a najviše 5 članova i tijekom cjelodnevnog natjecanja odmjerit će snage s drugim timovima. Kroz cikluse poslovne simulacije timovi će trebati analizirati relevantne podatke, pronaći najbolja rješenja i donijeti odluke koje će imati izravan i usporediv utjecaj na konačan rezultat tima.

Primjena i razumijevanje kriterija poput strategy fita, definiranja core businessa i iskustva korisnika istaknut će najbolje timove koji će osvojiti jednu od nagrada:

  1. nagrada – 60.000 kn
  2. nagrada – 40.000 kn
  3. nagrada – 20.000 kn

Pozivamo vas da prijavite svoje timove, sudjelujete u natjecanju i osvojite nagrade za edukaciju u okviru Algebrine MBA poslovne škole za sebe i članove svog tima.

Molimo ispunite i pošaljite nam ovu kratku prijavu za sudjelovanje na Algebrinom Leadership Talent Turniru, 28. 9. 2021.

"*" indicates required fields

This field is for validation purposes and should be left unchanged.