Image for Obavijest o održavanju nastave u online obliku
Naslovnica

Obavijest o održavanju nastave u online obliku

e-Leadership MBA u online izdanju

Pogledajte kako izgleda jedan online MBA modul. Trenutno su sva naša predavanja u online formatu i nadamo se da će vam i takva biti jednako zanimljiva. Platforma koju koristimo jednostavna je, interaktivna i laka za korištenje.


Idemo u virtualne učionice! S obzirom na nacionalnu odluku o zatvaranju učionica u školama i fakultetima, sve postojeće nastavne procese nastavljamo izvoditi isključivo u online učionicama!

Stručni timovi Algebre već dugi niz godina uspješno organiziraju izvedbu programa obrazovanja, specijalističkih edukacija, preddiplomskih i diplomskih studija u online formatu i ova tranzicija za nas nije nepoznanica. Uz naše već postojeće virtualne učionice i kabinete opremljene tele konferencijskom opremom, puštamo u pogon dodatne Adobe Connect virtualne učionice te Skype i Teams sustave za prijenos predavanja, čime ćemo ukupno na raspolaganju imati više od 160 virtualnih učionica za cijelu Hrvatsku.

Naši nastavnici jako dobro znaju i metodologiju i tehnologiju rada u virtualnim učionicama, a upravo zapošljavamo i dodatne specijaliste za davanje tehničke podrške nastavnicima i polaznicima u online kabinetima.

Od ponedjeljka 16.3.2020. do daljnjega u prostorijama Visokog učilišta Algebra neće više biti organizirane nastave već će se nastava prema redovnom rasporedu odvijati u online formatu putem virtualnih učionica.

Visoko učilište Algebra već danas prenosi sva predavanja u online live oblik, a svima ćemo poslati i upute za pristup i korištenje alata koje ćemo koristiti.

Zbog izmijenjenih okolnosti, od 16.3.2020. do daljnjeg se neće voditi evidencija prisutnosti na nastavi te će uvjeti za potpis na kolegiju biti vezani prvenstveno uz ostale obveze propisane za dobivanje potpisa, ako ih pojedini kolegiji imaju definirane (seminarski rad, predaja projekta i slično).

Pozivamo studente da kontinuirano prate web i naše službene mailove te Infoeduku koja predstavlja službeni komunikacijski kanal Visokog učilišta Algebra kako bi ostvarili što bolje nastavne rezultate i u promijenjenim uvjetima izvođenja nastave.

Pozivam vas da pratite i službeno objavljene preporuke i objave Hrvatskog zavoda za javno zdravstvo i da u tom smislu postupate odgovorno.

Po normalizaciji epidemiološke situacije vidimo se ponovo u učionicama i dvoranama, a od ponedjeljka za sve upite apeliram da koristite sustav Infoeduke, telefonske brojeve referade i službene mailove.

doc.dr.sc. Mislav Balković, prof.v.š – dekan