Image for Teorija igara u poslovanju – izv.prof.dr.sc. Robert Kopal
Naslovnica

Teorija igara u poslovanju – izv.prof.dr.sc. Robert Kopal

Znate li kako se ponašati u poslovnoj situaciju u kojoj je u vašem interesu da vas druga strana zapravo – ucjenjuje? Što je to “Zatvorenikova dvojba” ili “Borba spolova”? Odgovore na ova i slična pitanja dat će vam radionica o teoriji igara u poslovanju, a koja se bavi strateškom interakcijom bilo koja dva aktera neke (poslovne) situacije u uvjetima sukoba i/ili suradnje.

Radionicu„Teorija igara u poslovanju“ koja će vas uvesti u fascinantan svijet teorije igara i njene uloge u poslovnom odlučivanju vodi izv. prof. dr. sc. Robert Kopal, naš vodeći stručnjak iz područja podatkovne znanosti. Radionica se održava na Algebrinom kampusu, 27. 11. i 28. 11. 2021. u subotu od 9 do 17 sati, a u nedjelju od 9 do 14 sati.

Prijavite se već danas i naučite kako u poslovnim situacijama pobijediti kad god postoji mogućnost pobjede. A, ako već morate izgubiti, teorija igara pomoći će vam da izgubite “s najmanjim gubitkom”.

  • Upišite broj telefona ili mobitela kako bi Vas kontaktirati

  • Voditelj obrade je Algebra grupa - Algebra d.o.o i Algebra VU, Gradišćanska 24, Zagreb kao zajednički voditelj obrade. Podatke prikupljamo isključivo u svrhu informiranja o odabranim uslugama, podatke čuvamo na period od maksimalno 5 godine i ne dostavljamo ih trećim stranama. Više informacija možete pronaći ovdje. Za ostvarivanje prava ispitanika možete poslati zahtjev na dpo@algebra.hr.