Pridružite nam se na Engineering Management Meetupu #7

Za inženjere najčešće postoje dva glavna karijerna puta: jedan je posvetiti se tehnologiji i usavršavati se u tehničkoj ekspertizi (individual contributor), a drugi je usmjeriti se na ljude i posvetiti se njihovu vođenju (engineering manager).

Nažalost, i dalje u praksi često vidimo da inženjeri dolaze na voditeljske uloge bez odgovarajuće edukacije, podrške mentora ili kvalitetnih uzora. Iako danas postoje brojne knjige i drugi izvori znanja, mi vjerujemo da je jako važno graditi i lokalnu zajednicu Engineering Managera u svrhu dijeljenja znanja i najboljih praksi među kolegama.

Grupa entuzijastičnih volontera (Jelena JelušićFilip Šišić i Marko Velić) organizira ove meetupe, uz podršku Algebre kao glavnog partnera projekta i drugih sponozora, sa željom da postanu centralno mjesto inženjerske zajednice i okupe sve one koje zanimaju dobre prakse vođenja inženjerskih timova.

Meetup je namijenjen svima koji su na poziciji (ili žele postati): Senior Software Engineer, Tech Lead, Team Lead, Engineering Manager, Director, VP, CTO!

Sedmi po redu meetup održat će se 27. 3. u 18 sati u prostoru Algebrinog kampusa, a bavit ćemo se vrućom temom “Sukob odgovornosti Engineering Managera, Tech Leada i Product Managera” te vještinom upravljanja konfliktima

Pridružite se Engineering Management grupi od gotovo 600 članova, pogledajte snimke prethodnih meetupa i pratite sve novosti organizatora!

Program

Vrijeme Sadržaj
17:30 – 18:00 Registracija
18:00 – 20:00 Panel diskusija:”Sukob odgovornosti Engineering Managera, Tech Leada i Product Managera

Panelisti:

  • Ivan Lučin, VP of Engineering, Productive
  • Leon Rotim, Staff Engineer – Tech Lead, Microblink
  • Mario Pavić, Senior Product Manager, Happening

Moderator: Filip Šišić, Engineering Manager, Google

Predavanje: “Upravljanje konfliktima

  • Ivica Vrančić, Management Development Consultant, Verantius

Wrap Up & Zatvaranje

20:00 Networking

Prijave su zatvorene

Zoran Đorđević
Direktor Algebra MBA Poslovne škole
zoran.dordevic@algebra.hr

Arsen Šolić
Voditelj e-Leadership MBA studija
098 9512 952
arsen.solic@algebra.hr

Ivan Bucić
Koordinator e-Leadership MBA poslovnog područja
091 23 14 111
ivan.bucic@algebra.hr