Moja MBA stipendija! Fond vrijedan 200 tisuća kuna

Prijavite se i esejom i motivacijskim razgovorom osvojite stipendiju koja pokriva dio školarine za dvogodišnji e-Leadership MBA studij.

Saznajte više

Zašto Algebra e-Leadership MBA studij ?

Hrvatska i Europa trebaju poslovne lidere koji će transformirati korporacije i pokretati start-up kompanije. Naš studij ti pomaže prepoznati i razviti vještine potrebne za vođenje ljudi i kompanija u naletu digitalizacije društva i poslovanja.

Saznaj više

Postani kompletan poslovni lider

Spremamo te za shvaćanje strateške poslovne perspektive u vremenu digitalne transformacije. Pokretanje novih projekata i donošenje teških odluka u kratkom vremenu je lakše kad situaciju razumiješ iz poslovne i tehnološke perspektive!

Predavači s prestižne Kelley School of business

Najveći dio naših predavača dolazi s Kelley School of Business (dio Indiana University) čiji je online MBA program prepoznat kao broj 3 u Americi po U.S.News a cjelokupna poslovna škola je rangirana kao 25. u Americi po Bloombergu

Interaktivnost nastave i fokus na praktične primjene

Stjecanje poslovno primjenjivog znanja je osigurano fokusom na praktične poslovne slučajeve i dvosmjernim raspravama studenata i predavača. Interaktivnost predavanja potiču izlaganja individualnih i timskih zadataka gdje svi studenti imaju priliku dođi do izražaja.

Potakni razvoj i transformaciju karijere

Kroz stjecanje novih znanja, ideja i iskustava gradiš platformu za karijerni napredak ili promjenu karijere. Preuzimanje menadžerskih pozicija ili prelazak u novu industriju je olakšano završavanjem e-Leadership MBA studija.

Obogati svoj network ljudi

Okružen si ljudima raznih profila koji dolaze iz različitih industrija, a imaju slične motive – žele upoznati i učiti od drugih lidera! Stjecanje poslovnih kontakata, novih prijatelja i otvaranje životnih prilika dio je MBA putovanja koji se nastavlja i poslije studija.

Kalendar krojen prema poslovnim ljudima

Nastava vikendom omogućava praćenje i polaganje modula bez ispadanja iz ritma poslovnih obveza. Ljetne i zimske pauze te podrška našeg MBA tima olakšavaju balansiranje privatnih, poslovnih i akademskih obveza!

Naši programi

e-Leadership MBA:

 • Demonstrirati liderske vještine realizacijom vizije i osnaživanjem svojih ljudi
 • Razumjeti utjecaj odluka menadžmenta na stakeholdere
 • Rješavati kompleksne poslovne probleme primjenom naučenih alata i koncepata
 • Uklopiti etička, društveno odgovorna i pravna očekivanja u poslovanje

Programi fokusirani na pojedini skup vještina (Leadership, Business ili Digital) polaznicima u kratkom roku pružaju uvid u praktičnu primjenu dominantnih poslovnih trendova digitalne epohe.

Saznaj više

Mini MBA

 • prepoznati primjenjivost pojedinih tehnologija u digitalnoj transformaciji tvrtke
 • razvijati i usmjeravati najvrednije zaposlenike u uvjetima stalnih promjena
 • pripremiti plan digitalne transformacije svoje organizacije

Programi fokusirani na pojedini skup vještina (Leadership, Business ili Digital) polaznicima u kratkom roku pružaju uvid u praktičnu primjenu dominantnih poslovnih trendova digitalne epohe.

Saznaj više

MBA seminari

 • uskladiti poslovne ciljeve i vizije s promjenama koje donosi digitalna transformacija
 • ojačati inovativne i kreativne procese u vašem poslovanju
 • kontinuirano pratiti potencijale digitalnih trendova u svojim industrijama

Seminari kroz intenzivan, radionički pristup polaznicima omogućuju brz, ali dubinski pristup najbitnijim aspektima iz Leadership, Business, Digital i Strategy & Innovation područja.

Saznaj više

Edukacija po mjeri

 • zajedničko krojenje programa za potrebe uprave i visokog menadžmenta
 • angažman vrhunskih predavača i eksperata
 • visoka prilagodljivost sadržaja, formata, dinamike i načina izvedbe

Naš stručni tim surađuje s vama u dizajniranju i realiziranju edukacijskog programa primjerenog vašim specifičnim poslovnim ciljevima i projektima. Cilj nam je suradnički ostvariti najbolja iskustva učenja izravno povezana s očekivanjima naručitelja i odabranih sudionika

Saznaj više

Saznaj sve o programu

Preuzmite brošuru i otkrijte svoj svijet u kojem ćete ostvariti svoj potencijal. Otkrijte sve o studijskom programu, našim studentima i svemu što trebate znati.

+385 (0)1 2222 182upisi@algeba.hr

 • This field is for validation purposes and should be left unchanged.

Alumni

Barišić Renato

Balković Mislav

Anderson, Kyle J.

Bićanić Danijel

Barišić Renato

Balković Mislav

Anderson, Kyle J.

Bićanić Danijel