Postupak prijave

Image for Postupak prijave
MBA studij

Postupak prijave

Postupak prijave možete započeti bilo kada tijekom godine, ali poželjno je prijaviti se najkasnije do 31. prosinca. e-Leadership MBA studij počinje svake godine u studenom, stoga će se prijave zaprimljene nakon listopada smatrati prijavama za iduću akademsku godinu.

Nakon provjere prijavne dokumentacije, kandidati će biti pozvani u naš ured na osobno predstavljanje i intervju što može uključivati ​​i test procjene osobnosti. Konačna odluka o prijemu na studij temeljit će se na ukupnoj kvaliteti prijave i prijavnoj dokumentaciji, uključujući intervju i rezultate psihološkog testiranja i biti će objavljena u roku od tri tjedna nakon intervju. Ako je konačna odluka pozitivna, kandidati će biti pozvani na potpisivanje ugovora u pohađanju MBA programa i dogovor o ispunjavanju uvjeta i odredbi, za što će također biti potrebno određeno vrijeme.

Prije nego započnete postupak prijave provjerite jesu li vam dostupni sljedeći dokumenti za učitavanje u standardnom digitalnom formatu:

  • ispunjen prijavni obrazac,
  • detaljan profesionalni životopis (CV),
  • motivacijsko pismo,
  • opcionalni dokumenti (pismo preporuke, jezični ili drugi certifikati itd.).

Kontaktirajte nas

Arsen Šolić

Rukovoditelj e-Leadership MBA

Telefon: 098 9512 952

Mail: Arsen.Solic@algebra.hr

Prijavni obrazac

Prije nego što službeno započnete upisni postupak i krenete ispunjavati obrazac za prijavu, pažljivo pročitajte i pridržavajte se sljedeće Izjave o vjerodostojnosti podataka:

Application Form

Korak 1 od 4

  • Hidden