Smart MBA Plan

Image for Smart MBA Plan
MBA studij

Smart MBA Plan

e-Leadership MBA školarina za poslovne lidere digitalnog doba!

Postanite dio velike Algebrine MBA zajednice. Ove godine slavimo 24 godina Algebre i pozivamo vas da se pridružite našoj godišnjici.

Ovo je najbolji trenutak za vašu karijeru, napredovanje i profesionalni razvoj. Smart MBA Plan omogućuje vam sada da upišete e-Leadership studij uz najpovoljniju cijenu, uz čak 24.000 kn popusta na školarinu!

Algebrin e-Leadership MBA studij specifičan je po svom praktičnom, projektnom pristupu konkretnim znanjima potrebnim za vodeće pozicije u poslovnom svijetu.  Istražujemo sve poveznice digitalnog i poslovnog, te utjecaj novih tehnologija na upravljanje timovima i organizacijama. Sve to kako biste dobili odmah upotrebljive alate za uspjeh u uvjetima transformacije poslovanja. Studijski program razvijen je u suradnji s najistaknutijim predavačima prestižne Kelley School of Business, Sveučilišta u Indijani.

Ova izuzetno povoljna ponuda vrijedi do 30. rujna 2022. i omogućava vam do čak 24.000 kn uštede!

Prijavite se već danas i ostvarite slavljenički Smart MBA Plan popust na e-Leadership školarinu.

*Smart MBA Plan ne može se kombinirati s drugim popustima i stipendijama.

Ako želite, možete dogovoriti i termin za svoj razgovor s MBA timom i pitati nas sve što vas zanima o ovom stipendijskom planu, ali i o drugim MBA temama.


  • Voditelj obrade je Algebra grupa - Algebra d.o.o i Algebra VU, Gradišćanska 24, Zagreb kao zajednički voditelj obrade. Podatke prikupljamo isključivo u svrhu informiranja o odabranim uslugama, podatke čuvamo na period od maksimalno 5 godine i ne dostavljamo ih trećim stranama. Više informacija možete pronaći ovdje. Za ostvarivanje prava ispitanika možete poslati zahtjev na dpo@algebra.hr.


Dogovorite razgovor