Vizija

e-Leadership MBA studija stvaranje je lidera koji će kroz poslovnu izvrsnost iskoristiti mogućnosti 4. industrijske revolucije, te pomoći razvoju europskog društva i ekonomije

MBA tim

Glavni cilj i zadatak MBA tima je da u suradnji s predavačima s Kelley Business School osigura uspješnu organizaciju, izvođenje i daljnji razvoj e-Leadership MBA studija kao akreditiranog stručnog diplomskog studijskog programa.

Misija

e-Leadership MBA studija je da postane referentni centar uspješnosti na državnoj, regionalnoj i europskoj razini za e-Leadershipstrateško upravljanje, te poslovnu transformaciju i inovacije u digitalnoj ekonomiji, kao i pouzdan poslovni partner domaćim i međunarodnim poduzetnicima i tvrtkama.

Glavni cilj i zadatak MBA tima je da u suradnji s predavačima s Kelley Business School osigura uspješnu organizaciju, izvođenje i daljnji razvoj e-Leadership MBA studija kao akreditiranog stručnog diplomskog studijskog programa.

Lokacija

Od proljeća 2022. Sveučilište Algebra nalazi se u prostorijama Sveučilišnog kampusa u Zagrebu, u Gradišćanskoj ulici 24. Algebrin kampus najsuvremenije je opremljeni edukacijski prostor u regiji i prostire se na gotovo 12.500 četvornih metara, te sadrži čak 35 predavaonica.

Dvorana Steve Jobs je glavna konferencijska i nastavna jedinica za održavanje studija e-Leadership MBA u sklopu Sveučilišnog kampusa. Fleksibilna dvorana s promjenjivim rasporedom sjedenja, ažuriranom opremom, IT i organizacijskim postavkama, omogućava istodobno održavanje različitih vrsta konferencija, sastanaka, okruglih stolova i nastavnih aktivnosti.

Kako bismo našim MBA studentima omogućili praktično iskustvo, profesionalno umrežavanje i potaknuli suradnju akademske zajednice i poslovnih subjekata, neki od programskih modula i predavanja organiziraju se i održavaju izvan predavaonice.

Posjetili smo niz lokacija koje svojim inspirativnim okruženjem potiču iskustvo učenja, timski rad i duh zajednice. I nadalje ćemo, jednom godišnje, ovisno o rasporedu programa, predavanja pokušati održati i na nekoj od lokacija na Jadranskoj obali.

Zoran Đorđević
Direktor Algebra MBA Poslovne škole
zoran.dordevic@algebra.hr

Arsen Šolić
Voditelj e-Leadership MBA studija
098 9512 952
arsen.solic@algebra.hr

Ivan Bucić
Koordinator e-Leadership MBA poslovnog područja
091 23 14 111
ivan.bucic@algebra.hr