Matična institucija:

eCommerce Hrvatska

Područje stručnosti:

eCommerce konzultacije, edukacija i uvid u tržište

Dosadašnje iskustvo:

Marcel Majsan je magistrirao novinarstvo na Fakultetu političkih znanosti u Zagrebu, nakon čega je nastavio edukacije iz područja online prodaje i marketinga. Nakon niza novinarskih poslova, razvio je webshop za jedan poznati domaći trgovački lanac, te je narednih 6 godina proveo kao voditelj webshopova.

Udrugu eCommerce Hrvatska je, zajedno s istoimenom Facebook grupom, pokrenuo 2015. godine, u kojoj od samog početka radi na osmišljavanju događanja, edukacija, istraživanja i benefita koji pomažu trgovcima razviti ili poboljšati online prodaju. Također je pokrenuo webshop s opremom za preživljavanje u prirodi, od 2021. godine snima podcast s ljudima na dobrom glasu (Nominis), a krajem 2023. pokrenuo je i prvi eCommerce Magazin u regiji.

Ukratko, Marcel usmjerava svoju stručnost prema pomaganju trgovcima u pronalaženju novih prijatelja i partnera unutar eCommerce zajednice.

Predavačko iskustvo:

  • prvo predavanje održano na Web Marketing Akademiji 2013. godine na temu marketinga i online prodaje (redovni predavač do 2015. godine)
  • 13 cjelodnevnih predavanja na eCommerce Akademiji u organizaciji udruge eCommerce Hrvatska (na temu eCommerce strategije)
  • preko 100 nastupa na domaćim i stranim konferencijama