Fintech

Financijsko poslovanje prati nas tisućljećima. No, disrupcije koje se događaju posljednjih 20-ak godina drastično mijenjaju način na koji koristimo, stvaramo i razumijemo financije.

Fintech tvrtke koriste nove tehnologije za potporu financijskom poslovanju. Tehnološki napredak, promjena potražnje za financijskim proizvodima i tržišno natjecanje potiču pokretanje novih kompanija i pravaca ulaganja. Startup tvrtke stvaraju proizvode i usluge koji prodiru u nova područja financijskog sustava i mijenjaju njegova pravila i strukturu. Ukratko, bez kvalitetnog i dobro informiranog uvida u Fintech više nije moguće uspjeti u poslovnom svijetu.

Kome je seminar namijenjen?

Prvenstveno poslovnim ljudima iz bankarske, osiguravateljske i financijske industrije, svih voditeljskih razina; kako onima iz velikih, korporativnih organizacija, tako i onima iz manjih, tehnološki naprednih kompanija.

Što ćete naučiti?

Nov, čak i neočekivan uvid u industriju koja se suočava s nevjerojatno brzim napretkom tehnologije i svakodnevnom transformacijom svojih osnovnih počela. Razumijevanje osnova novih pravila financijskog poslovanja, te utjecaja tehnologije na sve aspekte financijskih transakcija, usluga i proizvoda, uključujući:  
  • 1. uvod u digitalnu transformaciju financijske industrije,
  • 2. najvažnija područja primjene Fintecha (virtualne banke, eCommerce i Marketing Tech, burze digitalne imovine...),
  • 3. kako se EU zakonodavstvo i centralne banke prilagođavaju digitalizaciji financijske industrije,
  • 4. tržište kapitala 2.0 (tržište kripto-valuta).

Privacy Preference Center

    Google Analytics

    _ga