Za MBA studij zainteresirala sam se još kao studentica i cijeli me je taj koncept zapravo jako privukao i godinama je stajao na mojoj listi želja. Diplomirala sam na Veterinarskom fakultetu, zaposlila se i nakon nekoliko godina radnog iskustva, počela se raspitivati o MBA studiju.

Vrlo sam detaljno istražila sve dostupne MBA studije u Hrvatskoj, ali i šire. Uz to, nekoliko meni bliskih ljudi i prijatelja već je studiralo na različitim programima na Algebri i svi su imali samo riječi pohvale za profesore, izvedbu nastave i za pristupu studentima. Ti pozitivni komentari su me privukli, kao i brojne akreditacije koje e-Leadership MBA studij ima. No, slobodno mogu reći da je odluku o studiju zapravo ”zapečatio” moj odlazak na besplatno predavanje Digitalna garaža koje se više puta godišnje održava na Algebri. To je nekako bio prijelomni trenutak, jer tada sam spoznala da postoje i drugi načini učenja, potpuno drugačiji od onih koje sam znala dotad.

Algebrin MBA studij naime stvarno nije klasični način školovanja na koji smo svi naučeni. Memoriranje što većeg broja informacija nije cilj ovog studija. e-Leadership MBA uči nas kako razmišljati, kako pristupiti brojnim izazovima s kojima se svakodnevno susrećemo u poslovnom, ali i u privatnom životu. Bitno je naime, kako te izazove što učinkovitije savladati i svaki put naučiti nešto novo iz njih. Taj pristup, taj inspirativni ambijent, to je za mene zaštitni znak Algebrinog MBA studija. Sjajnu MBA atmosferu svakako čine i kolege. Riječ je tu o vrlo uspješnim pojedincima koji nesebično surađuju, međusobno se potiču na rast i razvoj i dijele svoje znanje. Zbog svega toga, ovo nije samo studij nego posebno iskustvo koje vas formira u novu osobu i koje ću sigurno zauvijek pamtiti.

Zoran Đorđević
Direktor Algebra MBA Poslovne škole
zoran.dordevic@algebra.hr

Arsen Šolić
Voditelj e-Leadership MBA studija
098 9512 952
arsen.solic@algebra.hr

Ivan Bucić
Koordinator e-Leadership MBA poslovnog područja
091 23 14 111
ivan.bucic@algebra.hr