Web Manager, Maistra d.d.

Nedavni su pandemijski izazovi istaknuli digitalizaciju i neometano digitalno poslovanje kao temeljne ciljeve svake organizacije, neovisno o industriji. Novonastala je situacija pridonijela promjeni mindseta organizacija, a promijenili su se i modeli vođenja timova. Voditeljske vještine uključuju danas rad sa više timova na različitim lokacijama, a to onda podrazumijeva i potpuno drugačije izazove za voditelje timova.

Prolazila sam već leadership edukacije u svojoj karijeri, ali za Algebrin sam se Leadership Mini MBA odlučila jer je to prvi program takve vrste koji uključuje i izazove upravljanja timovima na daljinu. Meni osobno, taj je dio nekako nedostajao u svim programima koje sam prošla do sada. Dodatno, naglasila bih i važnost kvalitetnih predavača, izuzetnih stručnjaka koje je okupio ovaj program. Njihova suradnja programu je osigurala jako dobar tijek, uz logičnu nadogradnju znanja, iz modula u modul.

Ono što me se posebno dojmilo nesebično je i otvoreno dijeljenje iskustava unutar grupe, neovisno o tome što smo došli iz različitih kompanija i industrija. Zajedno smo stvorili vrlo ugodnu radnu atmosferu i upotpunili teoretski dio iskustvima iz prakse. Vjerujem da je svakome od nas to bila dodatna vrijednost ovog programa, možda čak i ono najvrjednije što smo ponijeli sa sobom.

Algebrin Mini MBA Leadership 4.0 polaznicima pomaže da izbruse svoje voditeljske vještine uzimajući u obzir brojne izazove naše digitalne svakodnevnice u kojoj se svi, na ovaj ili onaj način, suočavamo s vođenjem timova na daljinu. Leaderi su danas primorani koristiti razne alate i tehnike koje nam nisu trebale još prije par godina, a Mini MBA Leadership 4.0 program daje temelje i za takvu vrstu vođenja timova i organizacija.

Preporučila bih zato Algebrin Mini MBA Leadership 4.0 prvenstveno onima koji se nalaze u voditeljskim ulogama, žele obogatiti svoja znanje i vještine, a nisu u prilici izdvojiti vrijeme i resurse za klasičan MBA studij. Za mene je ovo bilo jedno predivno iskustvo koje je definitivno obogatilo moja znanja, a zahvalna sam i Maistra Hospitality Group koja mi je to omogućila jer konstanto ulaže u znanja i vještine svojih zaposlenika

Zoran Đorđević
Direktor Algebra MBA Poslovne škole
zoran.dordevic@algebra.hr

Arsen Šolić
Voditelj e-Leadership MBA studija
098 9512 952
arsen.solic@algebra.hr

Ivan Bucić
Koordinator e-Leadership MBA poslovnog područja
091 23 14 111
ivan.bucic@algebra.hr