Naslovnica

04.02.2020.

Novi treninzi u Algebri – postanite Professional Scrum Master I ili Professional Scrum Developer

Image for Novi treninzi u Algebri – postanite Professional Scrum Master I ili Professional Scrum Developer

Algebra u novu godinu ulazi s ponudom dva iznimno popularna i globalno prepoznata treninga iz područja brzorastuće PM metodologije – Agile s daškom isto tako iznimno brzorastućih DevOps edukacijskih proizvoda. Treninge izvode prepoznati predavači, jedini oficijelni Scrum.org treneri, a u Hrvatskoj se izvode samo u Algebri. Treninzi se izvode prema svim međunarodnim standardima, pravilima struke te uz mogućnost besplatnog pristupanja međunarodno priznatim certifikacijskim ispitima koji se prikazuju kao industrijski standard.

Professional Scrum Foundations Training je dvodnevni tečaj o osnovama profesionalnog Scruma i osmišljen je kao kombinacija teorije i praktičnih vježbi koje se izvode u timskom okruženju. Namijenjen je svima u organizaciji koji imaju doticaja s razvojem proizvoda i razvojnim procesima.

Na tečaju ćete steći temeljna znanja potrebna za efikasno uvođenje i primjenu profesionalnog Scruma u svakodnevnoj praksi, a namijenjen je svima koji sudjeluju u procesu razvoja proizvoda ili imaju dodira s timovima, bez obzira na njihovo predznanje. Tečaj je certificiran od strane organizacije Scrum.org i omogućuje polaganje ispita za stjecanje globalno priznatog certifikata Professional Scrum Master I (PSM I).

Tijekom edukacije, polaznici će na praktičan način učiti kako primijeniti okvir za Scrum na razvoj proizvoda i pritom ostvariti sve prednosti agilne organizacije timskog rada. Tečaj propisuje niz smjernica za efikasno uvođenje i primjenu Scruma unutar tima i cijele organizacije, pa polaznici mogu naučeno odmah početi primjenjivati u svojoj svakodnevnoj praksi.

Professional Scrum Developer Training je intenzivni trodnevni tečaj na kojem ćete naučiti kako isporučivati kvalitetan softver korištenjem Scruma s agilnim i DevOps praksama. Tečaj je certificiran od strane organizacije Scrum.org i omogućuje polaganje ispita za stjecanje globalno priznatog certifikata Professional Scrum Developer (PSD).

Tečaj je namijenjen članovima razvojnih timova s osnovnim znanjem Scruma te svima koji se bave profesionalnim razvojem softvera i žele naučiti kako efikasno kombinirati organizaciju rada u timu u skladu sa Scrum pravilima i principima i upotrebu modernih DevOps inženjerskih praksi da bi redovito isporučivali kvalitetan softver.

Polaznici će na praktičan način učiti kako primijeniti okvir za Scrum na razvoj softverskog proizvoda i pritom ostvariti sve prednosti agilne organizacije timskog rada. Istovremeno dobivaju uvid kako se prijeko potrebne moderne inženjerske prakse usklađuju sa Scrumom i dodatno im pomažu u postizanju i održavanju kontinuiteta isporuka kvalitetnog softvera.

Upis je otvoren, a broj polaznika na svakom treningu strogo ograničen. Početak predavanja za Professional Scrum Foundations Training je 30. ožujka, dok predavanja na Professional Scrum Developer Trainingu počinju 6. travnja. Također, oba treninga možete pohađati i u lipnju i to PSF od 1. lipnja, a PSD od 3. lipnja.

 

Zašto je Algebra siguran izbor za tvoju budućnost?

Vjetar u
leđa

Kod nas ćeš naučiti sve o informacijskim tehnologijama, području za kojim potražnja stalno raste. Vjerujemo da ćemo ti tako osigurati podlogu za osobni razvoj i učiniti te metom poslodavaca.

Moderna metodologija

Odbijamo stajati na mjestu u svijetu koji se sve brže i brže mijenja. Jako pazimo da svaki studijski program bude u skladu s modernim trendovima i ide u korak s vremenom.

Kvaliteta bez premca

Ponosni smo na brojna priznanja i status najboljeg stručnog studija u Hrvatskoj. Iz godine u godinu se trudimo opravdati ukazano povjerenje, jer znamo da tvoja budućnost ovisi o tome. Zato svoju zadaću ne shvaćamo olako.

Newsletter

Želiš biti u toku sa svim novostima vezanim uz fakultet? Prijavi se na naš newsletter.