Naslovnica

Novo doba za novu djecu!

Vaše dijete pohađa osnovnu školu? Želite li se priključiti digitalnoj eri?

Svijet u kojem će naša djeca živjeti i raditi kao odrasli ljudi bit će primarno određen visokim stupnjem dominacije tehnologije u svim aspektima ljudskog života. Tehnološka revolucija velikom brzinom mijenja svijet koji poznajemo. Zadatak je nas kao roditelja pomoći djeci da od rane dobi razviju samopouzdanje i sigurnost u korištenju digitalnih medija i tehnologija, ali ne kao pasivni promatrači, već kao aktivni stvaratelji.

Naši predavači, profesor Toni Milun i dr.sc. Maja Brkljačić, razgovarat će s vama upravo o tim temama: kako koristiti tehnologiju za razvoj inovativnosti kod djece, kako potaknuti njihovu kreativnost uz pomoć računala, zašto je važno razviti u djece osjećaj za pravo na pogrešku i traženje netradicionalnih rješenja. Pričat ćemo o zanimanjima 21. stoljeća, u kojima će raditi naša djeca, i kakve obrazovne aktivnosti pomažu da svojoj djeci omogućimo kompetitivnu prednost na tržištu rada sutrašnjice. U tom će vremenu većina radnih mjesta koje danas poznajemo biti popunjena automatiziranim procesima, softverom i robotima. To znači da mi djeci moramo omogućiti s jedne strane usvajanje visokih digitalnih tehnoloških kompetencija, a s druge strane razvijanje vještina koje će biti kompatibilne, a ne konkurentne s tehnologijom.

Zašto je Algebra siguran izbor za tvoju budućnost?

Vjetar u
leđa

Kod nas ćeš naučiti sve o informacijskim tehnologijama, području za kojim potražnja stalno raste. Vjerujemo da ćemo ti tako osigurati podlogu za osobni razvoj i učiniti te metom poslodavaca.

Moderna metodologija

Odbijamo stajati na mjestu u svijetu koji se sve brže i brže mijenja. Jako pazimo da svaki studijski program bude u skladu s modernim trendovima i ide u korak s vremenom.

Kvaliteta bez premca

Ponosni smo na brojna priznanja i status najboljeg stručnog studija u Hrvatskoj. Iz godine u godinu se trudimo opravdati ukazano povjerenje, jer znamo da tvoja budućnost ovisi o tome. Zato svoju zadaću ne shvaćamo olako.

Newsletter

Želiš biti u tijeku sa svim novostima vezanim uz Algebru? Prijavi se na naš newlsetter.

Povećaj font