NPO projekti

NPO projekti

Iskoristi 20% popusta


Najzanimljivije pozive iz NPOO-a kojima će se moći financirati aktivnosti usmjerene na digitalnu transformaciju, kojom se kroz edukacije u području digitalnih vještina i brojne razvojne i inovativne projekte Algebra bavi već više od 20 godina, moći ćete pratiti na ovim stranicama.

Unaprijedite poslovanje svoje tvrtke ulaganjem u digitalnu transformaciju!

Malim i srednjim poduzetnicima na raspolaganju je 75 milijuna kuna koje će moći ostvariti kroz vaučere za unaprjeđenje digitalnih vještina, ali i niz drugih usluga koje će potaknuti bržu i učinkovitiju digitalnu transformaciju. Provjerite kako vam Algebra može pomoći!

Zašto je Algebra siguran izbor za tvoju budućnost?

Vjetar u
leđa

Kod nas ćeš naučiti sve o informacijskim tehnologijama, području za kojim potražnja stalno raste. Vjerujemo da ćemo ti tako osigurati podlogu za osobni razvoj i učiniti te metom poslodavaca.

Moderna metodologija

Odbijamo stajati na mjestu u svijetu koji se sve brže i brže mijenja. Jako pazimo da svaki studijski program bude u skladu s modernim trendovima i ide u korak s vremenom.

Kvaliteta bez premca

Ponosni smo na brojna priznanja i status najboljeg stručnog studija u Hrvatskoj. Iz godine u godinu se trudimo opravdati ukazano povjerenje, jer znamo da tvoja budućnost ovisi o tome. Zato svoju zadaću ne shvaćamo olako.

Povećaj font