Pohađaj nastavu s radnog mjesta ili vlastitog doma!

Znaš li da u Algebri možeš pohađati programe obrazovanja i online uživo?  Putem platforme Adobe Connect Algebra ti na online predavanjima osigurava vrhunsku razinu edukacije, stopostotnu mogućnost interakcije s predavačem i drugim sudionicima predavanja.

Upoznaj prednosti online pohađanja nastave!

  1. Svako online predavanje u Algebri se snima te je dostupno polazniku u trajanju od 3 dana nakon samog predavanja.
  2. Tijekom predavanja polaznicima je na raspolaganju tehnička podrška kojoj se mogu obratiti telefonski u svakom trenutku.
  3. Online predavanja započinje uvodnim predavanjem na kojem se polaznici upoznaju sa sustavom, testiraju svoje internetske veze i upoznaju se s predavačem i drugim polaznicima koji će pohađati s njima online nastavu.
  4. Prilikom potpisa ugovora polaznik dobiva slušalice i mikrofon u trajno vlasništvo (headset).
  5. Svakom polazniku na kućnu adresu šalje se Algebrin online paket a uključuje nastavni materijale i ostale pogodnosti poput darova i knjižice s popustima.
  6. U slučaju da nije zadovoljan online formatom polazniku je, unutar vremenskog perioda koji uključuje 5 termina online predavanja (20 sati), omogućen povrat novca.
  7. Uvjeri se sam u kvalitetu online edukacije. Zaviri odmah u jednu Adobe Connect učionicu!

Nastavu slušaj sa svog smartphonea, tableta ili računala. Bilo gdje!

Naši programi obrazovanja održavaju se u obliku online predavanja uživo, putem platforme Adobe Connect koja omogućuje vrhunsku razinu edukacije, stopostotnu mogućnost interakcije s predavačem i drugim sudionicima predavanja.

Za praćenje online nastave uživo dovoljno je pristupiti računalu, mobitelu ili tabletu (uz pripadajuću besplatnu mobilnu aplikaciju koju možete preuzeti desno) s internetskom vezom. Na taj način polaznici mogu pohađati predavanje s kojeg god mjesta požele, iz vlastitog doma ili ureda.

Sva online predavanja u Algebri se snimaju i dostupna su polazniku u trajanju od nekoliko dana nakon samog predavanja. Algebra ima višegodišnje iskustvo držanja online nastave i to u različitim područjima – od specijalističkih IT do poslovnih programa obrazovanja i seminara.

Za potpuno iskustvo online nastave preporuka je nastavu pratiti putem računala. Mobilna aplikacija omogućit će Vam praćenje nastave ali ćete za izradu vježbi morati i dalje koristiti računalo.

Android_AppStore_Logo-1

appstore

BBAppWorld3

Možete pratiti nastavu iz sljedećih programa obrazovanja (uz pripadajuće im nadolazeće termine početka nastave):

U online uživo formatu možete slušati veći dio naše ponude programa obrazovanja a ponuda programa se svakodnevno proširuje. Trenutno, u ovom formatu možete pratiti nastavu iz sljedećih programa obrazovanja (u pripadajućim nadolazećim terminima početka edukacije):

Kako izgleda online učionica?

Pogledajte snimku kratkog, trominutnog predavanja (tema: Behavior Flow u Google Analyticsima) i upoznajte se sa Adobe Connect platformom pomoću koje ćete uživo pratiti nastavu!

analytics

Osiguraj svoje mjesto u online učionici! Za sva pitanja kontaktirajte nas na 01 / 2332 861 ili info@algebra.hr