fbpx
Image for Otvorene prijave – Besplatne zimske radionice za maturante 18.-19. 2.
Naslovnica

Otvorene prijave – Besplatne zimske radionice za maturante 18.-19. 2.

Otvorene su prijave za nove Besplatne zimske radionice za maturante 18.-19. 2. 2023.!

Maturante očekuje osam različitih radionica iz područja programiranja, multimedijskoj računarstva, digitalnog marketing i dizajna! Prijave su otvorene do 13.2.2023., a broj prijava je ograničen!

Nove besplatne radionice stižu za vrijeme zimskih praznika, idealno vrijeme za nova iskustva! Radionice će se održati na našem novom kampusu, a držat će ih Algebrini predavači, vrhunski stručnjaci iz izabranih područja. 

Učenici mogu birati između radionica:

  • Digitalni marketing 
  • Etičko hakiranje 
  • Razvoj računalnih igara 
  • Crtanje za dizajn 
  • Izrada mobilnih aplikacija
  • Televizijska i video produkcija 
  • Digitalni produkt dizajn 
  • 3D modeliranje

Polaznicima radionica će se uz stjecanje novih znanja te uvida u sjajne mogućnosti koje Algebra pruža, osigurati obroci i osvježenja kroz oba dana radionice.

Kampus Visokog učilišta Algebra prostire se na gotovo 12.500 četvornih metara i sadrži preko 35 predavaonica u kojima se koristi gotovo 700 računala, mrežni lab – s brojnim mrežnim usmjernicima (routerima) i preklopnicima. 

Kreativni dio nastave dizajna odvijat će se u suvremenoj crtaoni pod nazivom Art Room, kao i 3D Production Room gdje su instalirani i 3D printeri za veće formate. 

Video i Audio Studio te Podcast Room namijenjeni su razvoju produkcijskih i postprodukcijskih vještina studenata multimedije i digitalnog marketinga.

Prijava je moguća putem linka https://www.algebra.hr/visoko-uciliste/kampanje/besplatne-radionice-za-maturante/ do 10. 2. 2023. ili do popunjavanja kapaciteta. Broj prijava je ograničen, stoga požurite! Vidimo se!

Zašto je Algebra siguran izbor za tvoju budućnost?

Vjetar u
leđa

Kod nas ćeš naučiti sve o informacijskim tehnologijama, području za kojim potražnja stalno raste. Vjerujemo da ćemo ti tako osigurati podlogu za osobni razvoj i učiniti te metom poslodavaca.

Moderna metodologija

Odbijamo stajati na mjestu u svijetu koji se sve brže i brže mijenja. Jako pazimo da svaki studijski program bude u skladu s modernim trendovima i ide u korak s vremenom.

Kvaliteta bez premca

Ponosni smo na brojna priznanja i status najboljeg stručnog studija u Hrvatskoj. Iz godine u godinu se trudimo opravdati ukazano povjerenje, jer znamo da tvoja budućnost ovisi o tome. Zato svoju zadaću ne shvaćamo olako.

Newsletter

Želiš biti u tijeku sa svim novostima vezanim uz Algebru? Prijavi se na naš newsletter.