Studijski programi

Trenutno provodimo 19 studijskih programa/ smjerova na sveučilišnim i stručnim prijediplomskim i stručnim diplomskim studijima.

1

stručni kratki
studijski program

1

stručni kratki studijski program

11

prijediplomskih studijskih programa/smjerova

11

prijediplomskih studijskih programa/smjerova

STRUČNI PRIJEDIPLOMSKI STUDIJI

Primijenjeno računarstvo – smjer

Programsko inženjerstvo

Primijenjeno računarstvo – smjer

Sistemsko inženjerstvo
Kibernetička sigurnost
Multimedijska produkcija
Digitalni marketing

Oblikovanje tržišnih komunikacija – smjer

Dizajn

Oblikovanje tržišnih komunikacija – smjer

3D Dizajn
Razvoj računalnih igara

SVEUČILIŠNI PRIJEDIPLOMSKI STUDIJI

Programsko inženjerstvo
Poslovna ekonomija i digitalno poslovanje
Podatkovna znanost i umjetna inteligencija

8

diplomskih studijskih
programa/smjerova

8

diplomskih studijskih programa/smjerova

STRUČNI DIPLOMSKI STUDIJI

Primijenjeno računarstvo – smjer

Programsko inženjerstvo

Primijenjeno računarstvo – smjer

Sistemsko inženjerstvo

Primijenjeno računarstvo – smjer

Podatkovna znanost

Primijenjeno računarstvo – smjer

Razvoj računalnih igara

Združeni diplomski studij računarstva

Internet stvari i Umjetna inteligencija
Digitalni marketing
Kreativno upravljanje tržišnim
komunikacijama

e-Leadership MBA

Zašto studirati na Algebri?

Mi te pripremamo za digitalna zanimanja na globalnom tržištu rada

Prema rezultatima ocjene sustava osiguravanja kvalitete institucije koji provodi Agencija za znanosti i visoko obrazovanje, AZVO, kroz postupak vanjskog vrednovanja najkvalitetniji smo stručni studij u Hrvatskoj.
Pružamo akademsku širinu uz inovativan pristup sveučilišnim studijskim programima iz područja inženjerstva, ekonomije i informatike.

Za vrijeme studija imat ćeš priliku naučiti i položiti svjetski priznate certifikate poput: ITIL – IT SMF, Oracle – OCA, Microsoft Azure, Android Developer, HTML & CSS Coding Specialist & PHP Coding Specialist, Adobe Certified Professional i brojne druge (ovisno o upisanom studiju), a dobit ćeš i Dreamspark Premium pretplatu na preko 160 Microsoftovih proizvoda.
96% naših diplomiranih studenata zaposleni su u struci 3 mjeseca nakon završetka studija.
Organiziramo međunarodne aktivnosti za naše studente, nastavnike i zaposlenike, ali i za strane studente i stručnjake koji dijele naše vrijednosti i uvjerenja. Potpora smo razmjeni studenata i nastavnika te potičemo provedbu praktične nastave u inozemstvu.

Data inženjeri, specijalisti za digitalni marketing i strategiju, specijalisti za umjetnu inteligenciju i strojno učenje, programeri samo su neki od poslova budućnosti za koje ti naše Sveučilište daje mogućnost obrazovanja na prijediplomskoj i diplomskoj razini.

Naši partneri poslodavci stalno traže talentirane studente. Tu smo da te povežemo s njima i pokrenemo tvoju karijeru već za vrijeme studija. Centar karijera ima odgovore na sva pitanja.

Pridružite se našim online izvanrednim prijediplomskim stručnim studijima Digitalnog marketinga, Programskog inženjerstva i stručnom kratkom studiju Internetskog marketinga. Također, nudimo i diplomske online studije na engleskom jeziku: Programsko inženjerstvo, Podatkovna znanost, Digitalni marketing i Kreativno upravljanje tržišnim komunikacijama.

Studirajte uz rad, iz udobnosti svog doma, okruženi prirodom ili iz omiljene knjižnice – izbor je vaš! Iskoristite priliku za fleksibilno i inovativno obrazovanje koje se prilagođava vašem načinu života.

Alumni

Tomislav, Dorothy, Emanuel i mnogi drugi samo su neki od naših alumni prijediplomskih i stručnih diplomskih studija, koji su se već za vrijeme studija zaposlili kod naših partnera poslodavaca te nastavili graditi karijeru u Hrvatskoj ili inozemstvu. Upoznajte naše diplomante kroz njihove priče i iskustva nakon studija.

Emanuel Miličević

Najveća prednost Sveučilišta Algebra svakako su moje kolege iz raznih područja računarstva, te profesori koji nemaju samo predavačkog već i praktičnog iskustva.

Vedran Mandić

Danas u vođenju startupa Mogy koristim sva tehnička i stručna znanja iz programskog smjera, no kako vrijeme ide, sve više shvaćam vrijednost soft-skillsa i ekonomskih znanja koja sam možda olako shvaćao tijekom studija.

Domagoj Krpan

Karijera u game developmentu je zahtjevna kao i svaka druga karijera u bilo kojoj drugoj grani industrije, bila ona IT ili ne, sve ovisi o ciljevima koji si postavljamo i što točno želimo postići.

Šime Zagorec

Većinu stečenog znanja pri Sveučilištu Algebra mogao sam direktno iskoristiti u praksi. Nedugo nakon završenog studija zaposlio sam se na jednom od najvećih kruzera na svijetu, tvrtke Norwegian Cruise Line, i to kao Assistant Systems Manager.

Kutak za studente

Osigurali smo ti stručnu praksu za vrijeme studija kod nekog od naših poslodavaca partnera u Hrvatskoj i inozemstvu.