Kreirajte svoju digitalnu budućnost s nama!

Posjetite nas na Danu otvorenih vrata prijediplomskih studija Sveučilišta Algebra i odaberite studij prema najnovijim trendovima i potrebama industrije. Vidimo se 19. 4. 2024. s početkom u 17:00 na najmodernijem sveučilišnom kampusu u Hrvatskoj! Uvodno predavanje će se održati u Algebra Spark Space-u, nakon čega će uslijediti organizirano vodstvo i interaktivna tura kampusom.

Nakon ture, od 19 sati ne propustite kviz s omiljenim nastavnikom matematike, Toni Milunom uz druženje sa studentima i zakusku. 

Studijski smjerovi Sveučilišta Algebra

Odaberite jedan od sedam stručnih studijskih programa i započnite svoju karijeru unutar tri mjeseca nakon diplomiranja. Bez obzira na vaš izbor – bilo to studij Multimedijske produkcije, Dizajna, 3D dizajna, Sistemskog i Programskog inženjerstva, Razvoja računalnih igara ili najtraženijeg studija Digitalnog marketinga – pružit ćemo vam stručnost i vještine u području koje volite. Rektor Sveučilišta, voditelji programa, vrijedni studenti, klubovi i Algebrini alumni članovi s nestrpljenjem vas očekuju u našoj akademskoj zajednici.

Najavljujemo tri nova sveučilišna studijska programa koje možete upisati od jeseni 2024. Steknite snažno znanstveno uporište za karijeru u akademskoj zajednici s novim studijem Programskog inženjerstva, Podatkovne znanosti i umjetne inteligencije te Poslovne ekonomije i digitalnog poslovanja.

Za učenike srednjih škola bez položenih ispita državne mature, otvorena je mogućnost upisa jedinstvenog studija Internetskog marketinga u Hrvatskoj.

Ponosno ističemo partnerstvo s Goldsmiths, University of London, pružajući dodatnu mogućnost studiranja na engleskom jeziku i stjecanje britanske diplome. Razgovarat ćemo i o internacionalnim razmjenama, Erasmus+ programima, studentskim praksama i podršci koju pružaju naši Odjeli za Međunarodnu suradnju.

Opredijelite se za jedno od studijskih područja i priključite se organiziranom vodstvu i interaktivnoj turi kampusom od 18 sati na kojoj vaš čeka:

  • razgledavanje najatraktivnijih dvorana kao štu su 3D Production Room, A/V Production Room, On Air Studio, Nimbus Data centar, crtaonica,
  • kratki opis studija uz demonstracije i prikaz studentskih radova,
  • punktovi studentskih klubova kao što su Digital Talents, Innovation Lab,
  • izazovi u Gaming Zoni i predstavljanje Esports sekcije,
  • izložba radova studenata Dizajna,
  • posjet knjižnici i Družioni,
  • Kahoot kviz s Toni Milunom,
  • osvježenje i zakuska uz zanimljive nagrade.

Prijavite se i uvjerite zašto je Algebra postala sinonim za kvalitetu u obrazovanju!

Imate dodatnih pitanja?

Prijavni ured

Adresa: Gradišćanska 24, 10000 Zagreb, Hrvatska
Telefon :+385 1 5808 869
Email: prijavni.ured@algebra.hr